Öğrenci Kariyeri Banner

Geçtiğimiz Haftanın En İlginç Kareleri

Geçtiğimiz Haftanın En İlginç Kareleri

Dünyada ırksal adalet için devam eden mücadeleden, koronavirüs pandemisine ve yeni normale kadar, geçen haftanın en çarpıcı ve unutulmaz karelerini sizler için derledik. 

 

“Black Lives Matter” protestosu ve NYPD memurları, 15 Temmuz'da Brooklyn Köprüsü'ndeki bir gösteri sırasında kavga ediyor. 

 

Federal subaylar, protestoculara 16 Temmuz'da Portland, Oregon'daki federal mahkemede polis vahşetine karşı çıkarken "daha az öldürücü" silahlar ile ateş açtıyorlar. 

 

Bir sağlık çalışanı 13 Temmuz'da Hindistan'ın Ahmedabad kentinde ulusal bir otoyoldaki bir kontrol noktasında hızlı bir antijen testi için örnek alıyor.

 

Krematoryum çalışanı, 15 Temmuz'da Mexico City'deki San Isidro krematoryumunda COVID-19'dan ölen bir kişinin küllerini süpürüyor. Krematoryum günde 20 ceset alıyor; pandemiden önce günde ortalama beş tane alıyordu.

 

Shangrao sakinleri 15 Temmuz'da Çin'deki şiddetli yağışlar nedeniyle devrilen Poyang Gölü yakınlarında bir evin yanından geçen bir tekneye biniyorlar.

 

Geyşa kostümlü bir kadının, 23 Haziranda Tokyo'daki partide çalışmaya başlamadan önceki hali.

 

Özgün İçerik: Bu içerik ÖğrenciKariyeri ekibi yazarlarından Nursena KILIÇ tarafından oluşturulmuştur. 


Nursena Kılıç

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Nursena Kılıç..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.