Öğrenci Kariyeri Banner

Finallerinizden Sonra Keyifle İzleyebileceğiniz “Feel Good” Filmleri

Finallerinizden Sonra Keyifle İzleyebileceğiniz “Feel Good” Filmleri

Bir “Feel Good” filmi, her zaman sanatsal açıdan mükemmel olmayan ama sizi iyi hissettirebilecek filmlerdir. Adlarını izleyenlere yükledikleri pozitif duygulardan alan bu filmler, düşündüğünüzden daha bağımlılık yapıcı olabilir. Eğer sınavlarınızın bittiği ve keyif yaptığınız zamana gün sayıyorsanız ve bu tarzda izleyecek filmler arıyorsanız, sizler için hazırladığımız bu listeye bir göz atabilirsiniz.

Yesterday -  2019

yesterday

Başrollerinde Himesh Patel ve Lily James olan Yesterday, bir elektrik kesintisi sonrasında bütün dünyanın Beatles grubunu unutmasını konu alıyor. Grubu hatırlayan tek kişi olan Jack (Patel), şarkıları kendi adının altında piyasaya sürüyor ve olaylar gelişiyor. 

Filmin fragmanı:

 

The Devil Wears Prada (Şeytan Marka Giyer) - 2006

devil wears prada

Yıldızlar geçidi bir kadroya sahip olan the Devil Wears Prada, klasik bir feel good filmi. Başrollerde Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt ve Stanley Tucci’yi barındıran film, bir moda dergisinde işe başlayan Andrea’nın (Hathaway) patronu Miranda yüzünden gittikçe karmaşıklaşan iş hayatını konu alıyor.

Filmin fragmanı:

13 Going on 30 (Keşke Otuz Olsam) - 2004

13 going on 30

Jennifer Garner ve Mark Ruffalo’nun başarollerde yer aldığı 13 Going on 30, 1987 yılında 13 yaşında olan Jenna (Garner) adındaki genç bir kızın 30 yaşına gelmeyi dilemesiyle başlıyor. Ama Jenna dileğini dilerken gerçek olacağını hesaba katmadığından, seyirci 2004 yılındaki yeni hayatına alışmasını izliyor.

Julie & Julia - 2009

julie & julia

Gerçek bir hikayeden uyarlanan Julie & Julia, başrollerinde Amy Adams ve Meryl Streep’i bulunduruyor. Film, Julie’nin (Adams) ünlü aşçı Julia Child’ın (Streep) tarif kitabındaki bütün tarifleri 365 gün içerisinde yapmayı deneyip bunu bir blog haline getirmesiyle başlıyor. Julie’nin 1 yıl içerisindeki gelişimini izlerken, aynı zamanda seyirciye Julia Child’ın aşçılığa uzanan yolunu da gösteriyor.

Filmin fragmanı:

Merak edenler için, Julie Powell’ın bloğu

Pretty Woman (Özel bir Kadın) - 1990

pretty woman

Başka bir klasik feel good filmi olan Pretty Woman’da, Richard Gere’ı ve Julia Roberts’ı en ünlü rollerinde izliyoruz. İşkolik Edward (Gere) ve hayatının yönünü kaybetmiş Vivian (Roberts) bir gece Hollywood Bulvarında tanıştıktan sonra, Edward’ın işi sebebiyle bir hafta boyunca bir çiftmiş gibi davranır ve olaylar gelişir.

Filmin fragmanı:


0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.