Öğrenci Kariyeri Banner

Eğlenirken Öğreneceğiniz 5 Discord Sunucusu

Eğlenirken Öğreneceğiniz 5 Discord Sunucusu

 Covid-19 hayatımızdan birçok alışkanlığı götürürken yerine yenilerini getirmeyi ihmal etmedi. Zoom, Meets gibi uygulamalar yeni yeni hayatımıza girerken, Discord gibi öncesinde belirli bir gruba atfedilen uygulamaları da hepimiz kullanır olduk. Genellikle arkadaşlarımızla görüşmek için kullandığımız Discord’un sosyalleşmemiz ve yeni insanlarla tanışabilmemizi sağlayan bir özelliği var... Sunucular!

Bugün size Discord’da keyifli ve kaliteli vakit geçirebilmeniz için 5 sunucu önereceğim!

 

 

1-) Kablosuz Beyin Topluluğu

discord

Haftalık çerezlik hikayeler okuyarak bu hikayeleri tartışmak, İngilizce konuşma pratiği yapmak, bir toplulukla filmler izlemek, oyunlar oynamak ve daha birçok farklı alanda düzenlenen etkinliklere katılarak sosyalleşmek isterseniz Kablosuz Beyin Topluluğu aradığınız yer! Her ayın başında yayınlanan takvimlere göre programınızı ayarlayabilir, bu verimli topluluğun bir parçası haline gelebilirsiniz! Üstelik belirlenen çerezlik hikayelerin yer aldığı bir sanal kütüphane, öneri belgesel odaları gibi odalar da bu sunucuda mevcut!

Sunucuya buradan ulaşabilirsiniz!

 

2-) Kodluyoruz

discord

Eğer bilişim dünyasına ilginiz varsa, kodlamada yapıyor ve durmadan hatalar alıyorsanız, “Yalnız başıma çalışmak çok sıkıcı, birileri olsa keşke!” diyorsanız veya yalnızca oyun oynayabileceğiniz keyifli bir topluluğa ihtiyacınız varsa Kodluyoruz sunucusuna bir göz atmalısınız! Pomodoro çalışma grupları, başka hiçbir yerde yer almayan aktif iş ilanları, daima çözüm odaklı çalışkan topluluğu ve yazılım konusundaki sınırsız desteğiyle Kodluyoruz sunucusu sizin için ideal seçenek!

Sunucu için buraya tıklayın!

 

3-) Genç Yazarlar Malikanesi

discord

Yazmaktan keyif alıyorsanız, başkalarının yazdıklarını da okumak istiyor ve kelime türetmece, eser bilmece gibi keyifli minik oyunlar oynamak istiyorsanız Genç Yazarlar Malikanesi sizi bekliyor! Malikaneye ışınlanmak için tıklamanız yeterli!

 

4-) Kütüphane

discord

Okumak için kaynak arıyor, öneri istiyor ve ben bu alışkanlığımı bir ekiple de paylaşmak istiyorum diyorsanı sizi Kütüphane’ye alalım! Karikatürden bebek bakımına kadar yarım milyon kitapla başa çıkmak konusunda şimdiden kolay gelsin! Kütüpaheye ulaşmak için takip etmen gereken yol burada!

 

5-) Panda Club

discord

Üniversite sınavına hazırlanıyor, bu konuda yaşıtlarınızın desteğine ihtiyaç duyuyorsanız hiç vakit kaybetmeden Panda Club’a uğrayın! Her ders için ayrı açılmış odalarda çözülmemiş sorularınız için talepte bulunabilir, ders çalışmak istemediğiniz anlarda pek tabii müzik ve oyun odalarında eğlenebilirsiniz! Çalışma arkadaşı arayanlar buraya!

Keyifli ve verimli günler dilerim!


Yağmur  Aydemir

Content Writer

1 Yorum

  • Meryem Büşra Aydın

    Dc bağlantılarını sınırsız süre ve kullanımla linkleseydiniz keşke :/

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.