Öğrenci Kariyeri Banner

Efsane Dizi '1 Erkek 1 Kadın' Geri Dönüyor!

Efsane Dizi '1 Erkek 1 Kadın' Geri Dönüyor!

Ünlü oyuncu Demet Evgar, 2010'ların en sevilen Sitcom'u Bir Erkek Bir Kadın'ın yeni bölümleriyle geri göneceğini açıkladı.

Demet Evgar ve Emre Karayel'in başrollerini paylaştığı 1 Erkek 1 Kadın, 2008-2015 yılları arasında büyük izleyici kitlesi tarafından beeğniyle takip ediliyordu. Bir çiftin yaşamını konu edinen sitcom, uzun süren yayın hayatından sonra yayından kaldırılmıştı.

Ancak sevilen oyuncu Demet Evgar'ın dün yaptığı paylaşım, hayranları yeniden heyecanlandırdı. 1 Erkek 1 Kadın setinden kısa bir kesit paylaşan oyuncu, sevilen dizinin geri döneceğini resmen duyurdu.

Ne Zaman Yayınlanacağı Belli Değil

Ünlü oyuncu, çekimlerşne başladıkları 1 Erkek 1 Kadın dizisinin bir bölümünden kısa kesiti "Yakında" yorumuyla yayınladı. Kısa sürede beğeni ve retweet yağmuruna tutulan paylaşım, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Geçtiğimiz günlerde eski bölümlerinin Netflix'e gelmesiyle birlikte ünlü dizi yeniden gündem olmuştu. Henüz 1 Erkek 1 Kadın dizisinin ne zaman yayınlanacağı hakkında bir bilgi verilmedi. Demet Evgar'ın paylaşımı göz önüne alındığında önümüzdeki aylarda televizyon ya da dijital platformlarda diziyi izleyebileceğiz gibi görünüyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.