Öğrenci Kariyeri Banner

Dijital Pazarlama Alanında Okumanız Gereken 5 Kitap

Dijital Pazarlama Alanında Okumanız Gereken 5 Kitap

Son zamanların gelişen alanı dijital pazarlamayı çokça duyuyoruz. Bu alan hakkında bilgi sahibi olabilmek ve gelişmelerden de haberdar olmak için okumanız gereken 5 kitabı sizler için derledik.

1. Dijital Pazarlama Stratejileri 2019 – Koray Odabaşı

dijital pazarlama stratejileri

20 yıl tecrübesi bulunan Koray Odabaşı, en iyi sonuç veren stratejileri sadece ve kolay bir dille okuyucularla buluşturuyor. Bu kitapta; Böl ve Fethet Yöntemi, Arama Motoru Optimizasyonu (SEO), Dijital Reklam Yönetimi, Sosyal Medya Yönetimi, E-Bültenler olmak üzere 5 ana başlık bulunmaktadır. Her bölümün sonunda ise, uygulamaya geçilmesi açısından yapılması gereken işlere yer veriliyor ve böylelikle okunulan kısımların havada kalmaması sağlanıyor.

2. Taşlar Yerinden Oynarken Dijital Pazarlamanın Kuralları – Fatoş Karahasan

taslar yerinden oynarken

Yeni dönemde kalıcı olmak, internette kendinize yer açmak için okumanız gereken bu kitap, marka yönetiminin kurallarını, dijital ve mobil dünyanın çalışma biçimlerini, e-ticaretin yeni kurallarını sorgulayarak öğrenmenizi sağlıyor. Her bölüm sonunda ise, Türkiye’nin önde gelen yöneticilerinin dijital dünya hakkında bilgi üretenlerin yorumlarına yer veriliyor.

3. Pazarlama 4.0 – Philip Kotler & Hermawan Kartajaya & Iwan Setiawan

pazarlama 4.0

Pazarlama 4.0, dijital ve mobil geleceği anlamaya çalışan herkes için bir başlangıç noktası olarak kabul edilebilir. Pazarda dijital dönüşüme nasıl ayak uydurabileceğiniz, markanızın dijital dünyada nasıl farklılaşabileceği, müşteri ilişkilerini benimsemek için değişmesi gereken stratejiler gibi konuları ele alıyor.

4. Dijital Pazarlama – Damian Ryan

dijital pazarlama

Dijital Pazarlama alanında A’dan Z’ye bilgiler öğrenebileceğiniz bu kitapta genel itibariyle; sosyal medya, Google, mobil pazarlama, arama pazarlaması, bağlı ortaklık pazarlaması, e-posta pazarlamacılığı, müşteri kazanımı, online pazarlama için ölçüm yöntemleri, içerik stratejileri ve iç paydaş yönetimi gibi konular ayrıntılarıyla anlatılıyor.

5. Sosyal Medya Sanatı – Guy Kawasaki & Peg Fitzpatrick

sosyal medya sanati

Okuyanı zamandan, çabadan ve paradan tasarruf ettirecek şekilde kılavuz niteliğinde olan bu kitapta yazarlar, sağlam bir sosyal medya stratejisi geliştirmek, dijital varlıklarınızı büyütmek ve pazarda daha görünür olmak gibi konulara değiniyor.

 

 

Bu içeriklerimiz de hoşunuza gidebilir:

Dijital Pazarlama ve E-Ticaret Alanında Udemy’den Alabileceğiniz 8 Ücretsiz Kurs

Kolayca Erişebileceğiniz Ücretsiz 4 Dijital Pazarlama Sertifika Programı

 

Özgün İçerik

 


Tuğba Füsun Özçelik

Yalova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.