Öğrenci Kariyeri Banner

Dahi Çocuk, Ölümsüzlüğü Bulacağını İddia Ediyor!

Dahi Çocuk, Ölümsüzlüğü Bulacağını İddia Ediyor!

Belçika'nın dahi çocuğu "Laurent Simons", 11 yaşında üniversite mezunu oldu. Anvers Üniversitesi Fizik Bölümü'nü 1 yılda bitiren Simons, üniversiteden lisans diploması almaya hak kazandı.

Ülke genelinde "dahi çocuk" olarak bilinen Simons, Anvers Üniversitesi Fizik Bölümü'nü 1 yılda bitirerek mezun oldu. Küçük çocuk, üç yıllık eğitim programını bir yılda bitirirken olabilecek en iyi puanlarla mezun oldu. Simons şimdilerde, yüksek lisans eğitimi için hazırlanıyor.

"Her şeyi öğrenmek istiyorum."

Belçika'nın dahi çocuğu, basın mensuplarına yaptığı bir açıklamada mekanik ile kuantum fiziğine dair her şeyi bir an önce öğrenmek istediğini belirtti. Esas amacının ölümsüzlüğü bulmak olduğunu söyleyen küçük çocuk, bunun temelinin kuantum fiziğine dayandığını, vücuttaki uzuvları mekanik parçalarla değiştirerek bu amacına ulaşabileceğini düşündüğünü söyledi.

Ayrıca Laurent Simons'un dünyanın en genç üniversite mezunu olma unvanını da kıl payı kaçırdığını söylemeliyiz. Dokuz yaşındayken Hollanda'da hizmet veren Eindhoven Teknoloji Üniversitesi tarafından kabul gören Simons, okulla anlaşamaması üzerine eğitim almamıştı. Eğer alsaydı, mezun olduğu zamanlarda bir rekora imza atmış olacaktı.

Kaynak için tıklayınız


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.