Öğrenci Kariyeri Banner

Coursera, Beylikdüzü Belediyesi İle Ücretsiz Kurslar Açıyor!

Coursera, Beylikdüzü Belediyesi İle Ücretsiz Kurslar Açıyor!

50 bin kişiye ücretsiz 3800 kurs verilecek

Coursera dünyada ilk defa bir belediyeyi çözüm ortağı seçti. Proje Türkiye’de Beylikdüzü Belediyesi ile hayata geçiyor. Covid-19 süreci nedeniyle evlere kapandığımız bugünlerde, nitelikli online eğitim yoluyla becerilerinizi geliştirip kariyerinizi ileriye taşıyabilirsiniz.

Beylikdüzü Belediyesi, Coursera'nın dünyada iş birliği yaptığı ilk belediye. Buradan tüm detaylarına ulaşabileceğiniz ve ücretsiz kayıt olabileceğiniz online eğitim içerikleri, aklınıza gelen her konuyu kapsıyor neredeyse.

Dünyanın en saygın üniversiteleriyle iş birliği yapılan ve 3.400 eğitim içeriği içeren bu programın bir güzel tarafı da, program sonunda verilen sertifikaların ve özgeçmişlerin dünyadaki 2400 firmayla paylaşılacak olması. 

Beylikdüzü Belediyesi, kurs sonunda alacağınız sertifikayla birlikte özgeçmişinizi uluslararası 2400 firma ile paylaşıyor. Aynı zamanda dünyada ücretli olan bu kursları sizlere ücretsiz sunarak, eğitime 10 milyon dolarlık katkı sağlıyor.

Web Sitesi

Başvuru Linki


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.