Öğrenci Kariyeri Banner

Çince Öğrenirken Kullanabileceğiniz 5 Uygulama

Çince Öğrenirken Kullanabileceğiniz 5 Uygulama

Çince dünya üzerinde en çok konuşulan dildir. Ayrıca iş dünyası için de fark yaratabileceğiniz bir yetenek haline gelmiştir. Bugün sizler için Çince öğrenirken kullanabileceğiniz 5 uygulamayı derledim. İyi okumalar😊

1.Pleco Chinese Dictionary

İyi hazırlanmış bir sözlük, yeni bir dil öğrenirken kafa karışıklığı yaşamamanız için önemlidir. Pleco uygulaması Çince için en çok tercih edilen sözlüklerden biridir. El yazısı özelliği sayesinde bilmediğiniz kelimeleri çizerek bulabilirsiniz. Birçok kelime için örnek cümleler içerir. Ayrıca sesli ve görüntülü arama seçenekleri de vardır.

2.Line Dictionary: Chinese-Eng

Kolayca çevrim içi ve çevrim dışı olarak kullanabileceğiniz Çince sözlük uygulamasıdır. El yazısıyla ve sesli olarak arama seçenekleri vardır. Sözlük özelliği dışında Çince yazma alıştırmaları yapabileceğiniz yararlı bir uygulamadır. Ayrıca diyalog, alıntı ve atasözü örnekleri ile kelimeleri pekiştirebilirsiniz.

3.İQIYI

Çincenizi geliştirmek adına basit arayüze sahip harika bir video uygulamasıdır. Birçok dizi, film, TV şovları, animasyonlar ve çizgi filmleri ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz. İstediğiniz videoları kaydedebilir, çevrimdışı olarak izleyebilirsiniz.

4.Busuu

Bu uygulama Türkçe olmazsa öğrenemem diyenler için gelsin. Birçok dilin yanında Çince’yi de Türkçe olarak anlatan güzel bir uygulamadır. Temel Çince konularını ücretsiz bir şekilde alıştırma yaparak öğrenebilirsiniz. Ayrıca istediğiniz dersleri indirerek çevrim dışı olarak erişebilirsiniz.

5.Youtube

Birçok kanaldan ücretsiz olarak eğitici videolar bulabilirsiniz. İşte sizin için Çince’ye karşı bakış açınızı değiştirecek güzel bir video, altyazılar seçeneğinden Türkçe altyazılı izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

 


Sıla Beril Bakan

Endüstri Mühendisliği

2 Yorum

  • Muhammet DEMİR

    Çince öğrenebileceğim uygulamalar arıyordum.Öğrenip,geliştirmek için süper faydalı bir yazı olmuş.Elinize emeğinize sağlık Sıla hanım..

  • Yavuz Taştan

    Çok yararlı bir yazı olmuş. Tebrik ederim.

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.