Öğrenci Kariyeri Banner

ChatGPT Uygulaması Sonunda Türkiye'ye Geldi!

ChatGPT Uygulaması Sonunda Türkiye'ye Geldi!

Yapay zeka destekli sohbet botu ChatGPT'nin iOS uygulaması sonunda tüm ülkelerde kullanıma sunuldu. 

Open AI'nin yapay zekâ destekli sohbet botu ChatGPT, kısa bir süre önce iOS uygulamasını kullanıma sundu. Şirket, yaptığı ilk açıklamada mobil uygulamanın sadece ABD'de kullanılabileceğini belirtti. Bir sonraki adımda ise birçok ülkedeki iPhone kullanıcıları, ChatGPT'yi telefonlarında uygulama olarak kullanabilecek. Uygulama bugüne kadar 40'tan fazla ülkede kullanıma sunuldu.

ChatGPT, iOS Uygulaması Türkiye'de!

OpenAI attığı son adımla birlikte ChatGPT'yi tüm ülkelerde kullanıma sundu. Artık dünyanın her yerinden, ChatGPT'nin iOS uygulamasını iPhone'unuza yükleyip kullanabileceksiniz. Bu ülkeler arasında elbette Türkiye'de var!

ChatGPT Mobil Uygulaması Türkiye'de Nasıl İndirilir?

Bu son karardan önce ChatGPT'nin mobil uygulamasını ülkemizde kullanmak için birden çok işlem yapmak gerekiyordu. Bugünden itibaren sıradan bir mobil uygulama gibi App Store'dan direkt indirerek uygulamayı kullanabileceksiniz.

Peki ChatGPT Android'e Ne Zaman Gelecek?

ChatGPT, Android kullanıcılarını da ihmal etmedi. Şirket yaptığı açıklamada kesin bir tarih vermemekle birlikte ChatGPT Android sürümünün yakında kullanıma sunulacağını söyledi.

ChatGPT iOS Uygulaması Nasıl İndirilir?

Yapmanız gereken tek şey AppStore'a girerek uygulamayı indir butonuna tıklamak.

Uygulamaya ulaşmak için tıklayın.

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.