Öğrenci Kariyeri Banner

ChatGPT Plus'ın Türkiye Fiyatı Dudak Uçuklatıyor!

ChatGPT Plus'ın Türkiye Fiyatı Dudak Uçuklatıyor!

Yapay zeka destekli sohbet botu ChatGPT'nin iOS uygulaması Türkiye'de yayınlandı. Bu haberin ardından ChatGPT Plus'ın Türkiye fiyatı da açıklandı.

ChatGPT her gün kendisini geliştirmeye devam ediyor. Ücretsiz kullanımında bile birçok kolaylık sağlayan ChatGPT, Plus özelliğiyle eşsiz hizmetler sunuyor.

ChatGPT Plus'ın bir aylık ücreti tüm dünyada 20 dolar olarak belirlenmişti. Şimdi deTürkiye’ye özel fiyatlandırma açıklandı.

İşte ChatGPT Plus'ın Türkiye Fiyatı!

 Plus hizmetinin TL cinsinden bedeli dudak uçaklatıyor. ChatGPT Plus’ın Türkiye fiyatı, iOS uygulamasında bir aylık 499,99 TL olarak duyuruldu. App Store'dan ChatGPT Plus'tan faydalanmak isteyenler, yurt dışındaki kullanıcılara oranla daha yüksek bir fiyat ödeyecekler.

Türkiye'de ChatGPT Plus kullanıcısı olmak için diğer ülkelere göre daha farklı bir fiyat ödemeniz gerekiyor. Eğer ChatGPT Plus'a sahip olmak isterseniz AppStore'a belli bir ödeme yapmanız gerekiyor. Belirlenen 500 TL'lik fiyat içerisinde Apple'ın %30'luk komisyonu yer alıyor. Bu da 150 TL'ye denk geliyor.  Kısacası OpenAI, Türkiye'de dolar fiyatıyla satışa göre daha az gelir elde ediyor.

Peki ChatGPT Plus Neler Sunuyor?

  • ChatGPT Plus sahipleri yapay zeka ile sohbet ederken diğer kullanıcılara göre daha hızlı cevap alıyor.
  • ChatGPT Plus sahipleri sohbet botu yoğun olsa dahi hemen ulaşabiliyorlar.
  • Standart ChatGPT kullanıcılarının erişemediği eklentileri rahatlıkla kullanabiliyorlar.

Kaynak

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.