Öğrenci Kariyeri Banner

Büyük Sır! Çekim Yasası Nedir?

Büyük Sır! Çekim Yasası Nedir?

Çekim yasası özet olarak; evrenin bir enerjiden oluştuğunu ve bizim de kendi enerjimizle, olumlu-olumsuz durumları kendimize çektiğimizi söyler. Evrene gönderdiğimiz olumlu enerjilerin dönütlerini alabiliriz. Çekim yasasına inanan ve işe yaradığını söyleyen kişilerin sayısı çok fazla. Peki, nasıl düşüncelerimizi olumlu bir şekilde evrene yönlendirebiliriz? 

 

  • Zihnini rahatlat: Zihnini boşaltana ve rahatlayana kadar meditasyon yap. Zihnini rahatlattığın da daha rahat odaklanacak ve enerjini toplayacaksın. 

    

  • İsteklerinde net ol ve verdiğin kararlarda şüpheye düşme: Evrene isteklerini gönderdiğini unutma ve enerjini doğru şekilde topla. Bir enerji gönderdiğin için isteklerinden emin olmalısın. Kararsızlığın ve şüphenin sana geri dönüşü istemediğin sonuçlar çıkarabilir. Gerçekten iste ve emin ol. 
  • Evrenden istekte bulun: Kimimiz çok istediği şeylerin fotoğrafını duvarımıza asarız. İstekte bulunmak için güzel bir yöntem, evrene isteklerinizin resmini gönderin. İsteğini hakettiğini ve onun senin için olduğunu imgele. 
  • İsteğini kağıda yaz: Aslında farkında olmadan hepimiz yapıyoruz bunu. Nasıl mı? Hepimizin bir ölmeden yapılacaklar listesi vardır. Ya da yeni yıla girerken dileklerimizi, beklentilerimizi yazarız. Yapman gereken yazarken istediğin şeye sahipmişsin gibi yazmak. Olumsuz terimlerden kaçın. Hayalini her gün oturup düşleyebilir, daha net çizgiler belirleyebilirsin. 
  • Hisset:  Dileğin gerçekleşince nasıl hissedeceğine odaklan, hatta öyle hissetmeye çalış. Dileğin hakkında konuşurken olumlu ve sanki gerçekleşiyormuş gibi konuşmalısın. Bu adım en önemli adım diyebiliriz. Olumlu ve pozitif duygularda kal.
  • Minnet:  Aslında şükretmek bizim kültürümüzde önemli bir yere sahip, çekim yasasında da önemli bir yeri var. Sahip olduklarına şükret, evrenin sana sunduklarına minnetini göster. Her şey enerji ile alakalı unutma! Evrene sunduğun minnet sana geri dönüşünü hızlandırabilir bile.
  • Güven:  Kendini dileğinin olduğu, evrenin sana onu verdiği bir boyutta düşün. İstediğin şeyi oturup bekleme. Hareket halinde, sosyal hayatın içinde kal. Dileğinin geç gerçekleşmesi seni şüpheye düşünmesin, evrene güven. Bırak evren endişelensin. 

Ancak en önemlisi, dileğine giden sürecin keyfini de çıkarmayı unutma. Yollar da güzelliklerle doludur. Olumlu ve pozitif  duygularda kal, enerjini isteklerine odakla. Bırak evren senin için yapsın. 

 

Bonus: Bu konuyla ilgili daha detaylı bilgiler, uygulayan insanların anlattıklarına ulaşmak için "The Secret" kitabını alabilir ya da yine "The Secret" isimli belgeseli izleyebilirsiniz. 

 

Özgün İçerik


Ayşe Nur Dağlı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.