Öğrenci Kariyeri Banner

Bu Ay Başlayan 7 Yeni Burs Programı!

Bu Ay Başlayan 7 Yeni Burs Programı!

Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasına resmen sayılı günler kaldı. Bu süreçte ihtiyacı olan öğrencilerin faydalanabilmesi için vakıf ve dernekler tarafından verilen bursları sık sık sizlerle paylaşıyoruz.

Bu içeriğimizde de 1 Eylül itibarıyla başvuruya açılan bursları listeledik.

Süreyya Ağaoğlu Çocuk Dostları Derneği Bursu

Lisans ve Yüksek Lisans eğitimi gören öğrencilerin başvuru yapabileceği burs programında, lisans öğrencilerine ayda 600 TL, tezli yüksek lisans öğrencilerine de aylık 700 TL burs verilmektedir. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için buraya tıklayabilirsiniz.

Cerenler Vakfı Bursu

Tüm üniversite öğrencilerinin başvurabileceği burs programında aylık 1500 TL burs verilmektedir. Son başvuru tarihi 30 Eylül. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için buraya tıklayabilirsiniz.

İstanbul Sanayi Odası Vakfı Bursu

Lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin faydalanabileceği bursun başvuruları 30 Eylül tarihine kadar devam edecek. Detaylar ve başvuru için buraya tıklayabilirsiniz.

Burs İlanlarından Haberdar Olmak İçin Öğrenci Kariyeri'ni Hemen İndir!

Mustafa Enver Adakan Vakfı Bursu

 Tüm yükseköğrenim programlarında eğitim gören öğrencilerin başvurabileceği burs için son gün 16 Eylül. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için: ogrenci.meav.org.tr

Anadolu Vakfı Bursu

Lisans öğrencilerinin başvurabileceği burs programı için gerekli olan şartlardan biri; vakıf üniversitesinde eğitim görüyorsa mutlaka tam burslu olması. 30 Eylül'e kadar başvuruları devam eden bursla ilgili ayrıntılı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Toplum Gönüllüleri Vakfı Bursu

Ön lisans ve lisans lisans programında eğitim gören öğrencilerin başvurabileceği program için gerekli olan şartlar; 18-24 yaş arasında ve vakıf üniversiteleri için yüzde yüz burslu olmak. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için buraya tıklayabilirsiniz.

ASKEV Bursu

Ön lisans ve lisans öğrencilerinin yanı sıra doktora eğitimi alanların da faydalanabileceği burs programına 30 Eylül'e kadar başvuru yapabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için: askev.org.tr


 

Burs İlanlarından Haberdar Olmak İçin Öğrenci Kariyeri'ni Hemen İndir!


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.