Öğrenci Kariyeri Banner

Bu 5 Site Sayesinde Yurt Dışında İş Bulun!

Bu 5 Site Sayesinde Yurt Dışında İş Bulun!

Yurt dışında çalışmak birçok gencin hayali haline geldi. Siz de bu siteler sayesinde hayallerinize bir adım atıp fırsatları yakalayabilirsiniz.

1. Dice

Bu site teknoloji alanında çalışmak isteyenleri ilgilendiriyor. Avrupa ve dünyada bulunan binlerce iş ilanına kolaylıkla erişebilirsiniz. Özellikle teknoloji alanında çalışmak istiyorsanız bu siteyi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

2. Indeed

Bu sitede çalışmak istediğiniz hangi ülkeler varsa o ülkelerde bulunan açık iş ilanlarına bakabiliyorsunuz. İstediğiniz işlere başvurmak da oldukça kolay. İstediğiniz ve size uygun olan işi bulduktan sonra isterseniz o iş yeri sitesinden isterseniz de Indeed üzerinden CV’nizi iletip ardından cevap beklemeye koyuluyorsunuz.

3. Career Building

Career Building bize sadece iş arama seçeneği sunmuyor. Ek olarak sitede yer alan blog yazılarına da göz atabilirsiniz. Bu siteden de Avrupa’da bulunan birçok işe ulaşabilir, insanların deneyimleri ve tavsiyeleri sayesinde hiç tahmin etmediğiniz yerlere yönelebilirsiniz.

4. Crunchbase

Crunchbase’de ise anahtar kelimeler önem kazanmakta. İstediğiniz, size uygun olan anahtar kelimeleri seçerek aramayı özelleştirebiliyorsunuz. Ayrıca menüden ilerletilmiş arama kısmından yurt dışı yatırımcılarına kadar bir sürü bilgiye de erişebiliyorsunuz.

5. Monster

Bu sitede bulunan iş ilanları hakkında yorumlara da ulaşabiliyorsunuz. Bu yorumlar size iş hakkında detaylı bilgi ve yurt dışı çalışma şartlarını sunuyor. Monster Avrupa’da iş aramak için en çok tercih edilen siteler arasında önde gelenlerden biri. Ayrıca sitede kariyer tavsiyeleri isimli bir kısım bulunuyor.

Kaynak için tıklayınız


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.