Öğrenci Kariyeri Banner

Bilim Kurgu Sevenlerin Mutlaka İzlemesi Gereken 7 Netflix İçeriği

Bilim Kurgu Sevenlerin Mutlaka İzlemesi Gereken 7 Netflix İçeriği

Evde olduğumuz dönemlerde hepimiz evimizde farklı şeyler yapmaya çalışıyoruz ve birçok kişi için evdeyken yapılanlar arasında en sevilenlerden biri dizi, film izlemek...

Hala izlemeyenler için boş vakitleri değerlendirebilecek dizi önerileri sunduk.

1.Travellers

travelers

Bilim kurgu severlere kesinlikle tavsiye edilebilecek olan bu dizinin konusu şöyle;

Gelecekten gelen takımlar kendi zamanlarında yapılan yanlışları hayatlarını daha iyi yaşayabilmek için günümüze geliyor ama bu gelişler bedenen değil zihinle oluyor. Dizide birçok sürprizle karşılaşabilidiğiniz için ağzınızın açık kalabileceğini düşünüyoruz.

Daha fazla spoiler olmaması gerektiğini düşünerek diğer önerimize geçiyoruz.

2.The Rain

therain

Danirmarka yapımlı bu dizide virüs ele alınmış ama diğer virüs konulu yapımlardan farklı olarak bu sefer de virüsümüz dizinin de adından anlaşılacağı gibi yağmurdan geliyor.

3 sezondan oluşan dizide alışılmadık sahnelerle karşılaşabilirsiniz.Dizinin sonunda çözüm bulunur mu bilmiyoruz ama izleyerek öğrenebilirsiniz.

3.La Valla

lavalla

Yeni bir Netflix içeriği olan bu dizimiz henüz 1 sezon bulunmakta fakat hap olarak izlemek isterseniz pandemi konulu dizimiz günümüz koşullarından daha zor olarak 3.dünya savaşı sonrası anlatılmış.

4.Sosyal İkilem

socialdilemma

Bu sefer önerimiz bir belgesel.Çağımızın bazıları için sorun olan sosyal medya çok güzel bir şekilde konu edilmiş. Hikayeleştirmeler ve ek olarak Facebook,Instagram gibi sosyal medya şirket yöneticilerinin yorumlarıyla sunulan belgeselde izledikten sonra sosyal medyaya olan düşünceleriniz değişeceğine eminiz.

5.Flatliners

flatliners

Tavsiyemiz şimdi de bir film. Öldükten sonra nereye gideceğimizi çoğumuz düşünmüştür. Ölüm sonrası hayatı konu alan bu filmde korkutucu sonuçlar görebilirsiniz.

6.Dark

dark

Bu diziyi izlerken kafanızın karışma ihtimali olduça yüksek.Aynı bölümü, anlamak için ikinci kez izleyenler bile olmuş.Dizinin ana konusu kıyamet olsa da dizideki karakterlerin eşleştirmesi kafa karıştırabiliyor ama bu karışıklık merakla izlenmeye neden oluyor.Diziyi izlerken doğru eşleştirmeleri yaptığınızda ( ne kadar zorlu olsa da! ) dizi sizin için daha anlamlı olucaktır.

7.Fractured

fractured

Filmimizde bir aile konu alınıyor ve araba kazası yapmaları sonucu hasteneye gitmeleri ile olaylar başlıyor.Psikolojik gerilim severler için izlenmediyse izlenmesi gereken filmlerden kendisi.Küçük bi tüyo olarak filmin sonunun birçok kişi tarafından beklenmedik olduğu garantisi veriyoruz.

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir ;


Bilge Amaç

Yıldız Teknik Üniversitesi - Elektrik Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.