Öğrenci Kariyeri Banner

Belarus'ta Eğitimin İnceliklerini Keşfedin!

Belarus'ta Eğitimin İnceliklerini Keşfedin!

Orbis'ten yurt dışı eğitime dair yepyeni bir etkinlik! Bu kez rotamızı Belarus'a çeviriyoruz.

Belarus Devlet Üniversitesi Resmi Temsilcisi Cenk Sarkut ve Orbis Beşiktaş Şube Müdürü Barış Kaplan, Belarus'ta lisans, yüksek lisans ve tıp eğitime dair merak edilen tüm soruları online olarak yanıtlayacak.

Orta Doğu Avrupa'da yer alan Belarus'un eğitim sistemi uzun bir geçmişe dayanan ve sürekli olarak geliştirilen yenilikçi yaklaşımlarla desteklenen bir yapıya sahiptir. Birçok üniversite ve yüksekokul, çeşitli disiplinlerde geniş bir program yelpazesi sunar. Mühendislik, tıp, bilgisayar bilimleri, ekonomi, sanat ve dil gibi alanlarda eğitim almak isteyen öğrenciler için birçok seçenek vardır.

Belarus'taki üniversiteler, yabancı öğrencilere de kapılarını açmış durumdadır ve uluslararası öğrencilerin eğitimlerini sürdürmeleri için çeşitli burs ve destek programları sunmaktadır.

Yurt dışı eğitim danışmanlığında 21 yılı aşkın deneyime sahip ve 20 ülke, 500'ü aşkın üniversite seçenekleri ile eğitim hayatını yurt dışında planlamayı düşünen öğrencilere rehberlik eden Orbis, online olarak gerçekleşecek olan bu harika etkinlikle öğrencileri yurt dışı hayallerine bir adım daha yaklaştıracak.

14 Temmuz Cuma günü saat 14:00-15:00 saatleri arasında online olarak gerçekleşecek olan etkinlikte yerinizi almak için hemen aşağıdaki butona tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

Tarih: 14.07.2023

Saat: 14:00-15:00

- Etkinliğimiz online olarak gerçekleşecektir.

Başvur


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.