Öğrenci Kariyeri Banner

Bayer Genç Bilim Elçileri 100. Yılında Gönüllülerini Arıyor!

Bayer Genç Bilim Elçileri 100. Yılında Gönüllülerini Arıyor!

Projenin Hedefi Nedir?

Bayer Türk ve Toplum Gönüllüleri Vakfı ile ortak yürütülen projede üniversiteli gençler 9-12 yaş arasındaki çocuklara bilimi sevdirmeyi ve bilimi öğretmeyi amaçlıyor. Bir bilim okuryazarlığı hedefleyen proje bilimin yalnızca laboratuvar gibi ciddi ortamlarda değil aynı zamanda günlük hayatımızdaki basit projelerde de yer alabileceğini göstermeye çalışıyor. Bugüne kadar yaklaşık 40000 çocuk ve 3300 genç bir arada çalışarak yeni şeyler öğrenmiş ve keşfetmişlerdir.

TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI - #GençliğinGücüAdına Desteklerinizle Buradayız!

Nasıl Uygulanacak?

Bilim okuryazarlığı eğitimini tamamlayan gençler, çocuklar ile çevrimiçi sınıflarda bir araya gelerek proje faaliyetlerini hayata geçirecektir. Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecek uygulamada, 30 kişilik çevrimiçi sınıflarda, 6 Toplum Gönüllüsü genç ile ortak çalışılacaktır.

Eğitim Hangi Tarihlerde Gerçekleştirilecek? 

Müsaitlik durumunuza göre seçebileceğiniz 5 ayrı tarih yer alıyor. Bu tarihler; 14-15 Kasım, 18-19 Kasım, 21-22 Kasım, 5-6 Aralık veya 12-13 Aralık. Bu tarihlerden bir ya da birkaçını seçebilirsiniz.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Başvuru sonuçları 4-8 Kasım tarihleri arasında mail yoluyla adaylara bildirilecektir.

Bayer Genç Bilim Elçileri 100.Yıl Gönüllülerini Arıyor haberimizi okumak için tıklayın.

 


Şule  ULABA

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Şule ULABA ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.