Öğrenci Kariyeri Banner

Arkadaşlarınızla Aynı Anda Çevrimiçi Film İzleyebileceğiniz 6 Platform

Arkadaşlarınızla Aynı Anda Çevrimiçi Film İzleyebileceğiniz 6 Platform

Arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi, sinemaya gitmeyi ve eğlenmeyi seviyorsanız özellikle içinde bulunduğumuz bu günlerde siz de sosyalleşmeyi özleyenlerdenseniz. Sanki onlarla yan yanaymışsınız gibi sohbet edip video ya da film izleyebileceğiniz bu liste eğlenceli zamanlar geçirmenizi sağlayabilir. İşte arkadaşlarınızla ya da sevdiklerinizle aynı anda çevrimiçi film izleyebileceğiniz 6 platform:

1.GAZE

Kullanımı son derece basit olan Gaze'de önce bir oda oluşturup ardından bağlantı aracılığı ile arkadaşlarınızla senkronize olarak Youtube üzerinden videolar izleyebilirsiniz.

2.NETFLIX PARTY

Netflix Party bir Google Chrome eklentisidir.Farklı bilgisayarlardan aynı anda Netflix üzerinden sohbet etme ve film izleme hizmeti sunar. Gerçekten inanılmaz kullanışlı ve eğlenceli olan Netflix Party'nin en güzel yanı, odayı açan kişi haricinde Netflix abonesi olmadan bağlantı linki sayesinde arkadaşlarınızla birlikte film izleyebilmenizdir.

3.KAST

Kast, Netflix, Youtube diğer çevrimiçi filmleri hatta oyunları birlikte izlemenize olanak sunar. Bunun için tek yapmanız gereken bir sohbet odası oluşturmak ve arkadaşlarınızı davet etmek.

4.WATCH2GETHER

Watch2gether ile arkadaşlarınızla çevrimiçi olarak video izlemek size aşırı kolay gelecek. Bunun için kayıt olmanıza bile gerek yok, sadece bir takma ad ile Watch2gether'ı kullanabilirsiniz.

5.MYCIRCLETV

MycircleTV arkadaşlarınızla çevrimiçi video izlerken aynı anda sesli konuşma özelliği de sunuyor.

6.TWOSEVEN

Twoseven, Netflix,Vimeo,Youtube,Amazon Prime hizmetleri üzerinden video izlemenizi sağlayan bir uzantıdır. Bununla birlikte diğer bir özelliği bilgisayarınızda bulunan videoları da çevrimiçi olarak izleyebilirsiniz.

Özgün İçerik: Bu içerik ÖğrenciKariyeri yazar ekibinden Melis Keşen tarafından oluşturulmuştur.


Melis  Keşen

Araştırmayı seviyor, yabancı dil öğrenmeye istekli ve dili etkin kullanmayı amaçlıyor.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.