Öğrenci Kariyeri Banner

Apple'ın 2023'te Tanıtacağı Ürünlerin Tamamı Açıklandı!

Apple'ın 2023'te Tanıtacağı Ürünlerin Tamamı Açıklandı!

Teknoloji devi Apple'ın 2023'te tanıtmayı planladığı ürünlerin tamamı açıklandı. Birçok ürün beklentileri karşılarken bazı ürünler ise beklenenin çok altında bir performansla karşımıza çıkacak.

İşte Apple'ın 2023'te Tanıtacağı Ürünler:

iPhone 15 Serisi

Apple, Eylül 2023'te tanıtacağı iPhone 15 ailesinde, muhtemelen 2022’de hayatımıza giren Dinamik Ada’yı daha da geliştirecek ve Pro modellerinde de yeni nesil yonga setine yer verecek.

Artırılmış/Sanal Gerçeklik Gözlüğü

“Reality Pro” adıyla piyasaya sürülmesi beklenen gözlük, sanal gerçeklik dünyasının da büyük bir popülerlik yakalamasına yol açacak.

Apple Watch 9

Apple Watch akıllı saatlerinin yeni serisi 9 ve yeni Ultra modeli, daha iyi donanımla karşımıza gelecek.

AirPods ve AirPods Max

Yeni AirPods modellerinde beklenenin üzerinde ses kalite performansı olması bekleniyo.

iPad mini ve iPad Air

 Yeni iPad modelleri, bu kez mini ve Air tarafında karşımıza çıkıyor olacak. Yeni modeller, bir önceki modellere göre donanım tarafında önemli geliştirmeler olabilir.

iPad Pro (14 inç)

Bu model, ekran büyüklüğü dışında 12,9 inçlik Pro modele göre bir fark bulunmayacak.

Yeni MacBook Pro Modelleri

Apple, 2022 yılında 13 inçlik MacBook Pro modelinde sunmaya başladığı M2 yonga setini bu yıl 14 ve 16 inçlik modellerine, daha fazla geliştirilmiş M2 Pro ve M2 Max yonga setleriyle sunacak.

MacBook Air

MacBook Air modeli ekim ayında M2 çipiyle yenilenmişti. 2023 yılında geliştirilmiş bir MacBook Air’ın gelmesi beklenmiyor. Ancak Mark Gurman’a göre Apple, 15 inçlik MacBook Air piyasaya sürmeyi hedefliyor.

Yeni iMac Serisi:

2021 yılında iMac cihazlarında büyük bir yeniliğe imza atan Apple, bu yıl hepsi bir arada olan bu cihazlarında yeniden büyük geliştirmelere yer verecek. Yeni iMac, M3 çipiyle gelecek.

Mac Pro

Aralık 2023'te tanıtılacak olan Mac Pro, beklentilere göre Apple’ın en güçlü işlemcisini de barındıracak M2 Ultra yonga setine yer verecek.

Mac mini

Apple’ın kutu gibi taşınabilir masaüstü bilgisayarı Mac mini ise bu yıl M2 Pro ve M2 Max çip seçenekleriyle karşımıza çıkacak.

HomePod

Ekim 2023 tarhinde satışa sunulması planlanan HomePod'un, yeni işlemci, aynı büyüklük ve dokunmatik kontrol paneline sahip olacağı ve bu yeniliklere rağmen daha uygun fiyattan satışa sunulacağı iddia ediliyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.