Öğrenci Kariyeri Banner

Almanya'da Lisans ve Yüksek Lisans Yolculuğuna Hazır Mısın?

Almanya'da Lisans ve Yüksek Lisans Yolculuğuna Hazır Mısın?

Almanya'da lisans ve yüksek lisans eğitimine dair merak ettiğiniz her şey bu etkinlikte yanıt buluyor.

Orbis Kadıköy Şube Müdürü Remziye Tokdemir ve Orbis Beşiktaş Eğitim Danışmanı Betül Özgürel, Almanya'da lisans ve yüksek lisans eğitimi hakkında sizleri bilgilendirerek yurt dışı hayallerinize bir adım daha yaklaşmanıza imkan sağlayacak.

Dünyanın en iyi üniversiteleri arasında yer alan üniversitelere ev sahipliği yapan Almanya, üniversitelerinden mezun olanlara sunduğu geniş kariyer olanakları, yüksek yaşam standartları, alınacak diplomaların dünyada ve Türkiye’de büyük bir saygınlığının olması ve uluslararası öğrenciler için de üniversite eğitiminin ücretsiz olması gibi nedenlerle uluslararası öğrencilerin en çok tercih ettiği ülkelerden biri konumunda.

Böylesine yüksek standartlara sahip bir ülkede eğitim almak her öğrencinin hayalleri arasında yer alıyor. Birçok kariyer imkanına da sahip konumdaki ülkeler arasında yer alan Almanya, lisans ve yüksek lisans eğitimi için kapılarını her yıl uluslararası öğrencilere açıyor.

Program İçeriği:

  • Almanya'da Lisans ve Yüksek Lisans
  • Devlet ve Özel Üniversite Şartları
  • Kabul Koşulları
  • Ülke Avantajları
  • Maliyetler
  • Ve Daha Fazlası...

Yurt dışı eğitim danışmanlığında 21 yılı aşkın deneyime sahip ve 20 ülke, 500'ü aşkın üniversite seçenekleri ile eğitim hayatını yurt dışında planlamayı düşünen öğrencilere rehberlik eden Orbis, 21 Haziran Çarşamba günü 15:00-16:00 saatleri arasında online olarak gerçekleşecek etkinlikte sizleri bilgilendirirken, merak ettiğiniz tüm soruları anlık olarak yanıtlayacak.

Tarih: 21.06.2023

Saat: 15:00-16:00

- Etkinliğimiz online olarak gerçekleşecektir.

Başvur


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.