Öğrenci Kariyeri Banner

Akfen Holding, 1000 Üniversite Öğrencisine Burs Verecek!

Akfen Holding, 1000 Üniversite Öğrencisine Burs Verecek!

Akfen Holding, depremden etkilenen 1000 üniversite öğrencisine üniversite yaşamları boyunca burs verecek.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilimizde büyük yıkıma ve 46 binin üzerinde can kaybına neden olan depremlerin ardından ülkece hala yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Birçok dernek ve kuruluş depremden etkilenen vatandaşlar için seferberlik başlatırken bugün bu yardımlara bir yenisi de Akfen Holding'den geldi.

Başvurular 15 Mart'a Kadar Devam Edecek!

Depremden etkilenen öğrenciler için "El Ele Birlikteyiz" adı altında bölgeye yönelik yardımlarını sürdüren Akfen Holding, Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı koordinasyonu kapsamında eğitim seferbirliği başlattı. 

Akfen Holding, kurucusu olduğu Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) koordinasyonu kapsamında deprem bölgesinde depremden etkilenen 1000 üniversite öğrencisine, üniversite hayatları boyunca öğrenim bursu sağlayacak. Burs programına başvurular 15 Mart 2023 tarihine kadar www.tikav.org.tr üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Akfen Holding, 1000 öğrenciye üniversite eğitimleri boyunca ve her yıl akademik takvim süresince aylık olarak burs ödemeleri yapacak.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.