Öğrenci Kariyeri Banner

BadiWorks Haftanın Güncel İş ve Staj İlanları (03.03.2023)

BadiWorks Haftanın Güncel İş ve Staj İlanları (03.03.2023)

Aktif olarak başvuru kabul eden ve kariyer kapılarını aralamanıza imkan sağlayan iş ve staj ilanlarını sizler için derledik. Listemizde yer alan ilanlar, hem yeni mezunlar hem de eğitimine devam edenler için birçok fırsat barındırıyor.

BadiWorks Proje Yöneticisi Arıyor!

Türkiye'nin önde gelen gençlik iletişimi ve işveren markası ajansı BadiWorks ekibine katılmak ister misin? Yetenekli gençleri iş dünyasına hazırlamak, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve ülkemiz adına katma değer üretmek misyonuyla hareket eden şirketimize yeni ekip arkadaşları arıyoruz. 

BadiWorks Sosyal Medya Uzmanı Arıyor!

İşveren markası stratejilerinin belirlenmesi, genç yetenek kazanımı, üniversite öğrencilerine yönelik pazarlama faaliyetleri ve kampüs etkinlikleri konusunda firmalara destek veren Gençlik İletişim Ajansı BadiWorks, Sosyal Medya Uzmanı arıyor.

BadiWorks İnsan Kaynakları Stajyeri Arıyor!

Gençlik ve iletişim ajansı BadiWorks, kendini geliştirmek ve kariyerine güzel bir başlangıç yapmak isteyen "İnsan Kaynakları Stajyeri" arıyor. 

ÖğrenciKariyeri, Stajyer İçerik Editörü Arıyor!

Türkiye'nin en kapsamlı eğitim ve kariyer içerik platformu ÖğrenciKariyeri, ekibinde yer almak üzere Stajyer İçerik Editörü arıyor.

BadiWorks Satış ve Pazarlama Stajyeri Arıyor!

Genç ve dinamik ekibi, sektördeki önemli iş ortakları ve hayata geçirdiği projeler ile sektörün önde gelen Gençlik İletişimi ve İşveren Markası Ajansı BadiWorks, Satış ve Pazarlama Stajyeri arıyor.

Orbis Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, Eğitim Danışmanı Asistanı Arıyor! 

Orbis Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, her alanda verdiği hizmeti geliştirmeye ve kadrosunu büyütmek için Eğitim Danışmanı Asistanı pozisyonunda değerlendirilmek üzere takım arkadaşı arıyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.