Öğrenci Kariyeri Banner

AB İnsan Hakları Kısa Film Yarışması Başvuruları Başladı!

AB İnsan Hakları Kısa Film Yarışması Başvuruları Başladı!

10.İnsan Hakları Kısa Film Yarışması Başvuruları Başladı!

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'nin kabul yıl dönümünde düzenlediği  kısa film yarışmasının bu yılki başvuruları başladı.

Tüm bireylerin onuru ile yaşamını sürdürmesi için ilan edilen İnsan Hakları Evrensel  Beyannamesi'nde  yer alan reddedilemez ve devredilemez insan haklarına dair söyleyeceklerinizi sinematik bir bakış açısıyla ifade etmenizi bekleyiyor.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından 10. kez düzenlenecek olacak yarışmada  toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda düşünmeyi teşvik eden özgün kısa filmler ayrıca ödüllendirilecektir.

Amatör ve profesyonel sinemacılar gelin bu yıl insna hakları hakkında birlikte düşünelim.Başvurunuzu 13 Kasım 2020 saat 18:00’e dek internet üzerinden yapabilirsiniz. Tüm tür ve tekniklere açık kısa filmler, 3 ile 10 dakika arasında olabilir

Başvuru adresi: hrfc20@normconsulting.com  Katılım koşulları ve başvuru formunu bu metnin altında yer alan bağlantılardan indirebilirsiniz.

Yarışmaya başvuran filmler bir ön elemeye tabi tutulacaktır. Filmler rasından seçilecek İnsan Hakları kategorisi için 10, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği kategorisi için 5 film, esas jüri tarafından değerlendirilmek üzere finale kalacaktır.

Birincilik Ödülü  Sony A6400 18-135 + Zhiyun Crane 2 3-Axis Gimbal sinema kiti

İkincilik Ödülü  Sony FDR-AX53 4K Video Handycam

Üçüncülük Ödülü  GoPro HERO8 Black 4K Aksiyon kamerası

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülü   Sony FDR-AX53 4K Video Handycam

 tüm süreç ve gelişmelerini internet sitesin den ve sosyal medya hesaplarından #ABİnsanHaklarıKısaFilmYarışması etiketi ile takip edebilirsiniz.

KAYNAK


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.