Öğrenci Kariyeri Banner

27 Ocak İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

27 Ocak İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

Sinema salonları her hafta yepyeni yapımlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu hafta vizyona girecek birbirinden güzel ve eğlenceli filmleri sizler için derledik. 

Çizmeli Kedi: Son Dilek

Çizmeli Kedi: Son Dilek, 9 canının 8'ini acımasızca harcayan Çizmeli Kedi’nin maceralarını konu ediyor. Hem çocuk hem yetişkinlerin severek takip ettiği film 27 Ocak tarihinde vizyona giriyor.

Demir Kadın: Neslican

Demir Kadın Neslican, kanser tedavisi gördüğü sırada yaşama tutunma mücadelesiyle insanlara umut olan Neslican Tay'ın hayat hikayesini konu alıyor. Gerçek bir hayatı, yaşanmışlığı anlatan film Neslican'a kanser teşhisi konmasıyla başlayan zorlu tedavi sürecini, yaşadıkları zorlukları ve yaşama tutunma mücadelesini anlatıyor.

Ainbo: Amazon'da Büyük Macera

Ainbo, tehlike altında olan yurdunu ve insanları kurtarmaya çalışan ormanın kalbinde doğup büyümüş bir kızın yaşadıkları maceraları anlatıyor.

Uçak

Uçak, hasar gören uçağı indirdiği adada kendilerini büyük bir tehlikenin içinde bulan pilot Brodie ve yolcuların mücadelesini konu ediyor.

BTS : Yet To Come in Cinemas

BTS : Yet To Come in Cinemas, K-pop grubu BTS'in Busan's World Expo'da 50.000'den fazla konuğu ağırladığı devasa konseri konu alıyor.

İfrit-i Cin

Aziz epilepsi hastası olan genç bir adamdır. Çocukken babasının şiddetine maruz kalan Aziz, bu nedenden dolayı hayatı kabusa dönmüştür. Zor bir hayat süren Aziz'in yaşadıklarını konu alan film oldukça dikkat çekici.

Maskeli Balo

Maskeli Balo, geçirdiği kaza sonrası kariyeri sona eren bir dansçının yaşam mücadelesine odaklanıyor.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.