Öğrenci Kariyeri Banner

25 Şubat İtibariyle Vizyona Giren Filmler

25 Şubat İtibariyle Vizyona Giren Filmler

25 Şubat tarihi ile vizyona giren filmleri sizlerle paylaşacağız. 

Sadece Bir Gece 

Sadece Bir Gece 

Sadece Bir Gece filminin başrollerini, Gürgen Öz, Cemal Hünal, Tuba Ünsal paylaşmaktadır. Begüm, eşinin hareketlerinden dolayı ondan şüphelenir ve ona suçunu itiraf ettirir. Güvene dayalı olan evlilikleri sarsılınca Begüm hala eşini sevdiğinden dolayı onu affetmek ister. Fakat eşine şart sunarak evliliklerinin kurtulması için çabalamasını ister. 

Beni Sevenler Listesi 

Beni Sevenler Listesi 

Başrollerini Hayal Köseoğlu, Halil Babür, Ahmet Rıfat Şungar'ın paylaştığı film de Cihangir'de ünlü oyuncaların ve sinemacıların mahallede yaşadıkları olayları anlatmaktadır. Yılmaz, artık sevilmeyeceği paranosuna kapılır. Bu paranorayla birlikte her geçen gün yavaş yavaş yok olacaktır. 

Mavzer 

Mavzer 

Başrollerini, Seda Türkmen, Serhat Kılıç, Ozan Çelik'in oynadığı film de, İç Anadolu bölgesinde çoban olan bir adamın sürüsüne kurt saldırması sonucu bir silaha ihtiyaç duyar ve bu da tüfeklerin kralı olarak bilinen mavzerdir. 

Kasa: Büyük Soygun

Kasa: Büyük Soygun

Astrid Bergès-Frisbey, Freddie Highmore, Sam Riley'in başrollerini paylaştığı bu film, İspanya'daki Merk Bankasını kimsenin soyamaması üzerine işlenmektedir. Yüzyıllardan önce yapılan kasa için nasıl bir mühendislik kullanıldığına dair hiçbit bilgi yoktur. Fakat işe alının genç adam bunu göze alarak bir plan hazırlamıştır. 

Bir Tutam Açlık

Bir Tutam Açlık

Bir Tutam Açlık filminin başrollerini, Katrine Greis-Rosenthal, Flora Augusta, Nikolaj Coster-Waldau paylaşmaktadır. Mükemmel aile hayatları olan Maggi ve Carsten yemek antropoloji alanında uzmanlardır. Bunun yanında Danimarka'nın en iyi lokantasını açma hayalleri vardır. Michelin yıldızını almaya kafalarına koyarlar ve hayatlarına bunun için yön verirler. 

Fabrika 

Fabrika 

Tolga Bengü, Hakan Alagöz, Muhammet Kinik'in başrollerini oynadığı film de, bir fabrikanın gece vardiyasında çalışan Doğuş'un 3 tane ustası vardır. Gece vardiyasında ki ustalar her gece Doğuş ile dalga geçip eğlenirler. Doğuş ilk başlarda bu duruma aldırış etmez ama bir süre sonra daha fazla dayanamaz ve kendini fabrikanın içindeki yaşamın seyrini değiştirecek olayların içinde bulmaya başlar.

Gizli Gerçek

Gizli Gerçek

Kontrolcü ve baskıcı bir anne ve kızı arasında yaşanan sıra dışı olayları konu alan "Gizli Gerçek" gerilim ve olay örgüsü açısından benzeri olmayan bir filmdir. Başrollerini,  Sarah Paulson, Kiera Allen, Sara Sohn paylaşmaktadır. 

Cyrano

Cyrano

Joe Wright'ın yönetmenliğini yaptığı Cyrano; Roxanne'in, ona duyduğu aşka karşılık vermeyeceğine inanıp kelimeleri ustaca kullanabilen Cyrano de Bergerac'in, Roxanne'in sevgisini kazanmaya çalışan genç Christian'a yardım etmesini ele alan bir filmdir. Başrollerinde, Peter Dinklage, Kelvin Harrison Jr., Haley Bennett oynamaktadır. 


Şevval Köksal

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.