Öğrenci Kariyeri Banner

Yeni Nesil Soru Çözüm Platformu: Tahta

Yeni Nesil Soru Çözüm Platformu: Tahta

Üniversite öğrencileri arasındaki etkileşimi önceleyen yeni nesil soru çözüm platformu: Tahta

Günümüz eğitim modellerindeki problemler ile değişen dünya koşullarına uygun olarak geliştirilen Tahta, birlikte öğrenme metotlarından en yenilikçi ve güncel olanıdır. Bu sebeple birlikte öğrenme metodunu misyon edinen Tahta, eğitim-öğretimin bütün taraflarını tek bir potada eriterek etkileşimi ve bilgi paylaşımını arttırmayı hedeflemektedir.

Uygulamaya giriş yaptığında ücretsiz soru haklarını kullanıp uygulamayı test edebilir sonrasında dilersen sana en uygun paketi seçip Tahta’ ya sorularını sormaya devam edebilirsin. Ek olarak soru çözerek para da kazanabilirsin. Üstelik uzmanlığı kanıtladıkça kazandığın ücret de katlanarak artar!
 
 yeni nesil soru çözüm platformu
 
Peki Tahta’da nelerden yararlanabilirsin?

  • 7/24 Ödev, Ders Yardımı ve Soru Çözümü: Nerede ve ne zaman olursa olsun fotoğraf gönderin ve anında çözüm cebinize gelsin.
  • Ücretsiz Soru Havuzu : Önceden çözülmüş sorular arasında ücretsiz bir şekilde gezinerek bilgilerini pekiştirebilirsin.
  • Kişiselleştirilmiş Profil ve GNO Hesaplayıcı: Kişiselleştirilmiş profil ile not ortalamanızı hesaplayabilir, ders çalışma programı oluşturabilir, ödev ve sınavlarınızı not alabilirsiniz.
  • Soru Çöz ve Para Kazan: Bir alanda uzman olduğunu düşünüyorsan Tahta’ ya katıl ve istediğin yerden, istediğin zaman soru çözüp para kazan.Sen de hemen Tahta’yı indir dilersen ilk sorunu ücretsiz sor dilersen de bu soruları cevaplayarak para kazan! 

Aşağıdaki linkten uygulamayı indirebilirsiniz.

http://onelink.to/tahta


Şevval Köksal

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.