Öğrenci Kariyeri Banner

2023'ün En Çok Kazanan Filmi Açıklandı!

2023'ün En Çok Kazanan Filmi Açıklandı!

2023'ün şimdiye kadar en çok kazanan filmi açıklandı. 5 Nisan tarihinde gösterime giren Super Mario Bros. filmi başarısıyla herkesi şaşırttı.

İkonik Mario karakterinin hikayesine dayanan animasyon filmi, gişede 1 milyar dolarlık kazanç yakaladı. Bu da filmin, 2023’ün en çok kazanan filmi olduğunu gösteriyor.

Bir İlki Başardı!

Yeni Mario filminin ilk ayki başarısı, sinema sektörünü şaşırttı. Animasyon filminin geliri dünya çapında 1 milyar doları aştı. Bu, ilk kez oyuna dayanan bir filmin bu barajı geçtiğini ifade ediyor.

Super Mario Bros.’un başarısı, aslında süper kahraman yapımlarının birbirini tekrar etmesinden kaynaklandığı tahmin ediliyor.

DC Studios CEO’su James Gunn, “hikaye güçlü değilse süper kahraman türünün yorulabileceğini” kabul etmişti. Bazı analistler, izleyicilerin uzun filmlerden sıkıldığını belirtiyor. Örnek vermek gerekirse; Avatar: The Way of Water 192 dakika iken, Super Mario Bros. ise sadece 92 dakika.

Filmin Fragmanı:

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.