Öğrenci Kariyeri Banner

Bu Haftanın En Çok Okunan İçerikleri!

Bu Haftanın En Çok Okunan İçerikleri!

Bu haftamızı da sizleri faydalı içeriklerimizle aydınlatarak geçirdik. Bu haftanın birbirinden ilgi çekici ve en çok okunan içeriklerimizi sizler için bir araya getirdik!

 

Bu Hafta En Çok Okunan İçeriklerimiz

 

1. Ufkunuzu Açacak 5 PodCast Önerisi

podcast-önerileri

Pandemi sebebiyle çoğunlukla evlerimizde vakit geçirdiğimiz şu günlerde, pek çok kişi dizi film izlemenin yanı sıra podcast dediğimiz kısa süreli yayınlar dinlemekten keyif alıyor. Sizler için 5 maddede derlediğimiz keyifle dinleyebileceğiniz, ufkunuzu açacak 5 podcast önerisi bu yazımızda!

 

2. CV'nizi Güncellemenizi Gerektiren 5 Beceri

güncel cv becerileri

Bu yazımızda geçmişte önemli olmasına rağmen günümüzde öneminin azaldığını düşündüğümüz becerileri sizin için bir araya getirdik.

 

3. Geleceğine Yön Verecek 8 Tavsiye

geleceğiniz için tavsiyeler

Gelecek planlarınızı yaptınız mı? Her şeyiniz hazır mı mesela? 5 yıl sonra nerede olacağınız veya maaşınız belli mi? Peki endişe duyduğunuz konular var mı? Geleceğin sizi korkuttuğu oluyor mu? Kaygılar içinde mi yaşıyorsunuz yoksa çok rahat mısınız? Bu sorularınıza cevap niteliğinde olacak haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

 

4. Uyku Problemim Var Diyenlere 5 Öneri

uyku problemine çözüm

Günümüzün en yaygın rahatsızlıklarından biri olan uyku problemi, kimilerinde hayattan tat alamamaya sebep olacak kadar ileri gidebiliyor. Gün sonunda konfor alanımızda bizi saran bu problemi, gün içinde birkaç alışkanlığınızı değiştirerek çözebilirsiniz. Bu yazımızda nelere dikkat etmeniz gerektiğini açıkladık.

 

5. Gönüllü Olabileceğiniz 6 Kuruluş

gönüllü olunabilecek kuruluşlar

Gönüllü olmak istiyor fakat hangi kuruluşu seçeceğinize karar veremiyor musunuz? O zaman sizler için hazırladığımız bu yazıda 6 kuruluş arasından keyifle okuyarak kendinize en uygun olanı seçme vakti geldi demektir. 

 

6. İnternetin Sonuna Geldim Diyenler İçin Tasarlanmış 15 Web Sitesi

web sitesi önerisi

Teknolojiyle daha da fazla etkileşimde olduğumuz zorlu karantina günlerinde interneti tam olarak amacımıza uygun kullanmanın birçok yolu var. Kullanırken keyif alacağınız, işinize yarayacak hatta ve hatta hayatınızı kolaylaştıracak web sitelerini sizin için bu yazımızda derledik.

 

7. Online Ücretsiz Kurslar ve Arşivler

 

Hem ücretsiz hem de alanında uzmanlar tarafından verilen eğitim programlarına, derslerine ve yazılı arşivlere ulaşmak mevcut pandemi döneminde artık çok daha kolay. Yerli ve uluslararası online olarak ulaşabileceğiniz bu kaynakları sizler için bu yazımızda derledik.

 

8. 5 Uygulama İle Ders Çalışma Veriminizi Artırın

ders çalışma verimliliğini artırma

Teknoloji ve sanal ortamlar ile oldukça iç içeyken ders çalışmadan alacağımız verimi mobil uygulamalar kullanarak artırmak mümkün. Üstelik bu uygulamalar ile yapılacak işlerinizi planlı hale getirebilir ve karmaşık konuları nasıl daha iyi anlayabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Google Play veya Apple Store platformlarında bulunan ve ders çalışırken sizlere belli kolaylıklar sağlayacak uygulamalar bu haberimizde!

 

9. Freelance Olarak Dünyanın Her Yerine İş Yapabileceğiniz 15 Site

freelance iş imkanları

Pandemi döneminde serbest olarak ve istediğiniz yerden bilgisayar başında yapabileceğiniz işlerin popülerliği arttı. Biz de sizler için, freelance olarak dünyanın her yerine iş yapabileceğiniz siteleri bu yazımızda derledik.

 

10. Birbirinden Zengin İçerikleriyle Ücretsiz 5 Kurs

ücretsiz udemy kursları

Udemy'den kendinizi geliştirebileceğiniz, birçok alanda basit seviyede donanıma sahip olabileceğiniz, üstelik üzerine biraz daha giderseniz profesyonel düzeyde belli alanlarda birikim elde edebileceğiniz ücretsiz kursları bu yazımızda sizler için derledik.

 


Aygül Binali

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Aygül Binali..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.