Öğrenci Kariyeri Banner

Yurt Dışında Kolayca İş Bulabileceğiniz 5 İnternet Sitesi!

Yurt Dışında Kolayca İş Bulabileceğiniz 5 İnternet Sitesi!

Yurt dışına çıkmak hatta daha çok yurt dışında yaşamak birçok insanın hayalleri arasında. Bunu yapabilmenin en kolay yollarından biri yurt dışında yaşamak istediğimiz ülkede bir işe girmek. Ancak çoğunluğun kafasında nasıl iş bulacağı konusunda soru işaretleri var.

Yurt dışında iş bulma hayali olanlar için kolayca iş bulabilecekleri 5 internet sitesini derledik.

1- indeed

Çalışmak istediğiniz ülkedeki açık iş ilanlarını bu adres üzerinden bulabilirsiniz. İş ilanının yer aldığı orijinal siteden ya da Indeed üzerinden CV'nizi şirketin açık pozisyonuna ulaştırabilirsiniz..

2- Career Buildier

Avrupa'nın en çok tercih edilen şirketlerinde yer alan iş ilanlarına bu site aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Sitede bulunan blog yazıları sayesinde de iş arayanlara profesyonellerin sunduğu tavsiyelerden faydalanabilirsiniz.

3- Monster

İş başvurunuzu yapmadan önce, şirket hakkındaki yorumları okuyabilir ve şirketin sağladığı çalışma şartlarını öğrenebilirsiniz. Monster, aynı zamanda Avrupa'nın en çok tercih edilen iş arama sitelerinden biri olarak geçiyor.

4- Mediabistro

Hem geleneksel hem de dijital medya alanında verilen tüm ilanlara bu site üzerinden direkt olarak erişebilirsiniz.

5- Dice

Eğer yurt dışında teknoloji alanında çalışmak istiyorsanız Dice sitesine mutlaka göz atmalısınız. Bu site sayesinde Avrupa'da ve dünyada yayınlanan binlerce iş ilanına kolayca erişim sağlayabilirsiniz.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.