Öğrenci Kariyeri Banner

YouTube’dan Peş Peşe Video İzleyenler İçin Sevindirici Özellik!

YouTube’dan Peş Peşe Video İzleyenler İçin Sevindirici Özellik!

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan YouTube, yıllardır Dünyanın en popüler video platformu olma özelliğini koruyor. Hal böyle olunca kullanıcı deneyimini artırmak ve kolaylaştırmak için yeni bir özellik üzerine çalışıyor. Platform “Stable Volume” adını verdiği yeni özelliği test ediyor. YouTube ses kullanımını artıracak özellik sayesinde videolar arası ses düzeyini dengelemeye yardımcı olmayı amaçlıyor.

YouTube, kullanıcılara ses seviyesini dengeleyecek özellik getiriyor!

Öncelikle söz konusu özellikle ilgili şirketin herhangi bir açıklama yapmadığını belirtmek gerekiyor. Bu özellik bir kullanıcı tarafından ark edildi. Bu özelliğin  Spotify’daki ses normalleştirme özelliğine benzediği söyleniyor. Ayrıca YouTube’ta bir video izlediğiniz zaman farklı ses seviyelerinin olduğunu görebilirsiniz.

Örneğin, video izlerken normal ses seviyesindeymiş gibi hissederken araya müziğin girmesiyle bu ses seviyesi yükselebiliyor. YouTube’da bu farklılığı normal hale getirmeye çalışıyor.

Bahsettiğimiz bu özellik Spotify ve Apple gibi platformlarda yer alıyordu ancak YouTube’da henüz yoktu. Yeni özellik henüz YouTube uygulamasına gelmedi. Genel olarak baktığımızda yeni özellik peş peşe video izleyen kullanıcıların işine yarayacak diyebiliriz.

 

Kaynak


Emine Günaydın

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Emine Günaydın..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.