Öğrenci Kariyeri Banner

Yılbaşı Gecesi İzleyebileceğiniz Noel Temalı Filmler!

Yılbaşı Gecesi İzleyebileceğiniz Noel Temalı Filmler!

Yılbaşı gecesi dışarı çıkmaktan hoşlanmıyor, evde film izleyerek geçirmeyi tercih ediyorsanız, 31 Aralık gecesi izleyebileceğiniz noel temalı filmleri sizler için derledik.

1- Falling For Christmas

Mean Girls filmiyle kalplerde taht kuran Lindsay Lohan, Falling For Christmas filmiyle ekranlara geri dönüyor. Sıklıkla romantik komedi yapımlarıyla karşımıza çıkan Lohan'ın bu filmi de bir romantik komedi. Film ise Noel'den hemen önce kayak kazası geçiren genç, yeni nişanlı bir varisi anlatıyor. Kaza sonrası hafıza kaybı yaşayan kadının bakımını ise son derece yakışıklı bir pansiyon sahibi ve onun kızı üstleniyor.

2- Tudo Bem No Natal Que Vem / Yine Noel 

Yönetmen koltuğunda Roberto Santucci’nin oturduğu film, evdeki elektrik tesisatını onarmaya çalışan ve Noel’den nefret eden bir aile babasının aniden bayılmasıyla başlıyor. Gözlerini açtığında ise kendini, sürekli devam eden ve sonsuz bir Noel zaman dilimi içinde buluyor. 

3- Christmas With You 

Bu müzik dolu hikayede, Angelina adlı bir pop yıldızı, istemeye istemeye de olsa popüler bir Noel şarkısı yazmaya çalışmaktadır. Bu sırada, küçük bir çocuğun Noel dileğinin onunla tanışmak olduğunu öğrenir ve çocuğun kasabasına doğru yola çıkar. Bu çocuğun babası ise mükemmel bir Noel şarkısı için gereken aşkı hem de ilhamı ona verecek olan adamın kendisidir.

4- I Hate Christmas 

Gianna bağımsızlığıyla gurur duyduğunu ve mutlu olmak için bir erkek arkadaşa ihtiyacı olmadığını savunsa da, İtalyan ailesi ona evlenmesi gerektiğini ve de yumurtalarını dondurması gerektiğini önerip durmaktan vazgeçmez. Artık bu eleştirilere dayanamayan başarılı hemşire, Noel'de erkek arkadaşı olmadan eve gitmemeye karar verir ve onu bulması için 24 günü vardır.

5- Christmas On Repeat 

Andrea adlı bir reklam yöneticisi, bir zaman döngüsünde sıkışmış durumdadır ve Noel gününü tekrar tekrar yaşamaktadır. Bu esnada talepkar patronunu yatıştırmaya ve aynı zamanda ailesiyle yeniden bağlantı kurmaya çalışan Andrea, her şey doğru olana kadar sürekli aynı günü yaşamak zorundadır.

6- The Noel Diary 

Gençliğinden beri eve uğramayan ve evi de normal şartlar altında terk etmemiş olan roman yazarı Jacob Turner, annesinin vefatı yüzünden evi satmak için eve geri döner. Orada kendisinin eski günlüğünü bulur ve aile geçmişi hakkında bazı gerçekleri keşfeder. Eski dadısının kızı Rachel ile birlikte, bu aile yaralarını iyileştirmek için bir maceraya atılır.

7- Violent Night 

Zengin bir aile, Noel akşamı evlerinde keyifli bir gece geçirmenin hayalini kurmaktadır ancak bir grup paralı askerin evlerine girip herkesi rehin aldığında, ailenin tüm hayalleri suya düşer. Paralı askerin hesaba katmadığı şey ise son derece iyi bir dövüşçü olan Noel Baba'nın da orada olacağıdır.

8- A Christmas Prince / Noel Prensi

-

Romantik komedi tadında olan bu filmin, yönetmen koltuğunda Alex Zamm oturuyor. Bu hikâyede oldukça havalı bir prens, güzel bir gazeteci, fettan bir kraliçe ve eski bir sevgili bulunuyor. Filmde, kral olmaya hazırlanan yakışıklı bir prensin haberini yapmak için yurt dışına gönderilen Amber’in, gizli bir görevde olması ve prense gönlünü kaptırması anlatılıyor. 

9- The Holiday

The Holiday, başrollerini Jude Law, Kate Winslet, Jack Black ve Cameron Diaz’ın paylaştığı bir romantik komedi. Film, ilişkilerinde mutsuz iki kadının birbirlerinin evini kiralayarak geçirdikleri bir Christmas tatilini anlatıyor.

10-Serendipity 

Christmas mucizeleri ile dolu, sıcacık bir aşk hikayesi Serendipity. Başrollerini John Cusack ve Kate Beckinsale’in paylaştığı film, New York’tan Christmas manzaraları ve harika soundtrack’leriyle kesinlikle izlenmeye değer.


Damla Taşkın

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Damla Taşkın..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.