Öğrenci Kariyeri Banner

2023'te Disney Plus'ta Yayınlanacak İçerikler!

2023'te Disney Plus'ta Yayınlanacak İçerikler!

Disney Plus, 2023 yılında Türkiye'de yayınlanacak yeni dizi ve filmlerini açıkladı. Merakla yayınlanması beklenen yapımlar arasında başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı Atatürk dizisi de yer alıyor

Cumhuriyet’in 100'üncü yıldönümünde yayınlayacağı açıklanan dizinin, 360 derece sanal gerçeklik olarak kurgulandığı söylendi. İzleyiciler, özel deneyim alanlarında yaşananları Atatürk’ün gözünden deneyimleme imkânına sahip olacak.

Can Yaman'ın yeniçeri askeri Hasan Balaban’ı canlandırdığı dizi de izleyicilerle buluşacak. Kadrosunda yabancı oyuncuların da yer alacağı açıklanan dizinin yayın tarihi belli değil.

Halit Ergenç'in Başrolünde Yer Aldığı Bilim Kurgu Dizisi Geliyor!

Halit Ergenç, Melis Sezen ve Songül Oden’in başrollerini paylaştığı yeni ‘Numen’ dizisi açıklandı. Adı değişebileceği söylenen dizi, eşi bir trafik kazası geçiren ve komaya giren çok büyük bir teknoloji şirketinin sahibi Arel’in hikâyesini ele alacak. Arel, yapay zekâ teknolojisiyle eşini hayatta tutmaya çalışacak.

2018’de sahnelenmeye başlayan ve o günden beri her gösterisi kapalı gişe olan Alice Müzikali de 27 Aralık’tan itibaren platformdan izlenebilecek. 

Platformda yayınlanacak yapımlar arasında; başrollerinde Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ün yer alacağı yeni dizi 'Arayış', başarılı oyuncular Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerini paylaştığı dizi, Meryem Uzerli, Emre Karayel, Zafer Algöz, Burak Berkay Akgül’ün bulunduğu RU dizisi ve Ata Demirer’in yeni filmi "Bursa Bülbülü" de yer alıyor

Şahan Gökbakar'dan 2 Proje Birden!

Ayrıca Gülse Birsel’in, birçok oyuncuyu bir araya getirdiği yeni projesi 'Yılbaşı Gecesi' de 30 Aralık’ta yayınlanacak. Film, birbirini çok fazla tanımayan insanların yılbaşı gecesinde bir araya gelmesi ve gelişen komik olayları ele alıyor

Disney Plus'ta, yayınlanacak içerikler arasında Şahan Gökbakar'ın "Recep İvedik 7" filmi de yer alıyor. Filmde ana karakter yeşil alanları yok etmeye çalışanlarla mücadele edecek. Film, 9 Aralık'ta izleyicilerle buluşacak. Aynı zamanda Gökbakar’ın henüz adı açıklanmayan bir dizisi de yeni yılda platformda yer alacak. Dizinin yayın tarihi ve içeriği hakkında henüz bilgi verilmedi.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.