Öğrenci Kariyeri Banner

Yerli Girişim Vidyou ile Trendyol’da Mağaza Sahipleri Ürünlerini Video Reklamlarıyla Tanıtacak

Yerli Girişim Vidyou ile Trendyol’da Mağaza Sahipleri Ürünlerini Video Reklamlarıyla Tanıtacak

Online satış yapan işletmelerin ürünlerine video reklamları üreten Vidyou, Trendyol ile yaptığı anlaşmada mağaza sahiplerinin ürünlerini videolar ile tanıtacak.

Yerli girişim olan Vidyou, anlaştığı firmanın video reklamlarını birkaç saniye içinde tüm ürünlere uygulayabilmeyi mümkün kılıp Youtube, Facebook veya Instagram hikayelerinde bu kısa videolar paylaşılarak marka bilinirliğini arttırıyor ve satışları da arttırmasını sağlıyor.

COVID-19’dan dolayı evlerde kaldığımız bu dönemde e-ticaret hacminin artmasıyla 2020 yılında Vidyou platformunda 800 binden fazla video üretildi. Özellikle Kuzey Amerika bölgesinde büyümeye devam eden firma, Amerika’da her yıl düzenlenen Golden Kitty Awards’ta 2020 yılının e-ticaret dikeyinde en iyi ürünü arasında finale aday gösterildi.

Son dönemlerde Gittigidiyor, Jeep, Vestel, FLO, Flormar, Gratis, A101 gibi firmalarla çalışan Vidyou, Trendyol’da pazar yeri anlaşmalarını duyuracak.


Tuğba Füsun Özçelik

Yalova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.