Öğrenci Kariyeri Banner

Yeni Üretimsel Yapay Zeka: ContentGPT!

Yeni Üretimsel Yapay Zeka: ContentGPT!

RTB House tarafından geliştirilen ContentGPT, kullanıcıları daha iyi anlayı analiz edebilecek, daha isabetli cevaplar verip sonuçları optimize edebilecek. 

RTB House, ContentGPT'nin çözüm şeklini tanıttı. ContentGPT'nin, pazarlama uzmanlarının, online kitleleri daha iyi anlamak ve etkileşim kurmak için kullanacakları yöntemlerde önemli değişiklikler planlanlıyor.

ContentGPT, önceden eğitilmiş dönüştürücüler ve geniş dil modellerinden faydalanarak, web sayfalarını ziyaret eden kullanıcıların site içeriğini analiz etmeyi amaçlıyor. Önceden Eğitilmiş Dönüştürücüler (Generative Pre-trained Transformers, GPT) ve geniş / büyük dil modellerinden (LLMs) faydalanan ContentGPT, web sayfalarını ziyaret eden kullanıcıların site içeriğini analiz ederek, ilgi alanları hakkında bilgiler veriyor.

Yapılan açıklamaya göre: yayıncıların verileri daha geniş kapsamlı kullanması, pazarlama profesyonellerinin genel kampanyaları etkili şekilde yürütmesini sağlayan unsur olacak. Bu nedenle web sayfasındaki ziyaretçilerin ilgi alanlarını anlamak ve kampanyaların başarıya ulaşmasında büyük rol oynamakta.

GPT ve LLM'ler gibi Derin Öğrenme algoritmalarının kullanılması, metnin daha detaylı anlaşılmasını sağlıyor. Bu sayede sohbet robotlarıda olmak üzere diğer dijital uygulamalarıda değişime uğratmış durumda.  

ContentGPT ile Daha Detaylı İçerik Hazırlanabilecek.

İnternette herkesin ulaşabileceği binlerce makale bulunuyor. LLM modeli kullanılarak binlerce içeriği doğru bir şekilde işleyebilmek için büyük bir bilgi işlem gücü gerekiyor. Bu sırada RTB House devreye girmiş ve şuana kadar Gerçek Zamanlı Teklif (RTB) ortamında gelişmiş Derin Öğrenme algoritmalarını pazarlama amaçlarına uyarlamış olan RTB House, ContentGPT ile daha kolay pazarlama uygulamaları için en son teknolojilerden faydalanıyor. 

Şirketin açıkladığı bilgilere göre; ContentGPT, pazarlama alanında müşteri analizlerini daha ileri bir seviyeye taşıyacak. ContentGPT, AdLook akıllı satın alma platformunda içeriklerin doğruluğunu geliştirirken, PrimeAudience ise hedef kitlenin çözümünde segmentasyonunun kalitesini yükseltecek.

RTB House CEO’su Robert Dyczkowski konu ile ilgili açıklamasında:

''GPT/LLM modellerinin sistemimize entegrasyonu, müşterilerimiz için sunabileceğimiz değeri, özellikle de yaklaşan tanımlama bilgilerinin olmadığı gelecekte, muazzam ölçüde artırıyor. Birinci taraf yayıncı verilerinden elde edilen içgörülerden yararlanmaya yönelik bu yenilikçi yaklaşım, alanlar arasındaki sinyal kullanılabilirliğinin azalmasının etkisini hafifletmeye yardımcı olacak. ContentGPT ile bu alandaki standartları yeniden tanımlayan sınıfının en iyisi bir çözümü pazara sunuyoruz.'' ifadelerini kullandı.

 

Kaynak 


Tuğba Nur Pehlivan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Nur Pehlivan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.