Öğrenci Kariyeri Banner

Yazılıma İlgi Duyanlar İçin 3 Website Önerisi

Yazılıma İlgi Duyanlar İçin 3 Website Önerisi

YAZILIMA İLGİ DUYANLAR İÇİN 3 WEBSİTE ÖNERİSİ

1-SlashDot

Bu websitesinde politikaya ve ekonomiye yansımaları da dahil bilişim sektörüyle alakalı birçok haber bulabilirsiniz. Site editörleri ve kullanıcılar tarafından paylaşımlar yapılan bu site genel kullanıcılar için hazırlanmış olup yazılarında çok fazla terim içermemekte. Bu yüzden yazılıma ilgi duyanlar için iyi bir başlama noktası sayılabilir. Haber başlıklarında haberin içeriği ile ilgili küçük semboller bulunması istediğiniz tarz haberleri bulmanızda oldukça faydalı olacaktır.

 

2-DZone

Bu website yazılıma yönelik daha kompleks bilgiler içeren haberler ve bilimsel makaleler barındırıyor.  Bu da biraz bilgi sahibi olmak gerektiği manasına geliyor. Eğer yazılımla ciddi bir şekilde ilgileniyorsanız bu websitesi size çok şey katacaktır. Çünkü bu websitesi sadece sektör haberleri içermiyor bunun haricinde yazılım ve programlamaya yönelik tavsiyeler ve indirebileceğiniz dokümanlar da barındırıyor.

3-Google Developers

Bu sitede size ilham verecek ve yeni şeyler öğrenmenizi sağlayabilecek birçok yazılımcı/programcı bulunuyor. Birçok etkinliği takip edip bu etkinliklerde ücretsiz olarak yer alabileceğiniz Google Developers'da yeni insanlarla tanışıp ağınızı genişletirken hangi seviyede olduğu farketmeyen bilgi seviyenizi daha üst noktalara taşıyabilirsiniz. Bu yüzden Google Developers'a katılmak istiyorsanız bilgi birikiminiz hakkında tereddüt etmeyin çünkü "0" iken Google Developers ile "1" olabilirsiniz :)

SlashDot websitesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

DZone websitesine buradan ulaşabilirsiniz

Google Developers websitesine buradan ulaşabilirsiniz

 

 

Özgün İçerik

 

 

 

 


Nazlıcan Şahin

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Nazlıcan Şahin..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.