Öğrenci Kariyeri Banner

Xiaomi, Akıllı Gözlüğünü Duyurdu!

Xiaomi, Akıllı Gözlüğünü Duyurdu!

Xiaomi, henüz konsept aşamasında olan akıllı gözlüğünü duyurdu. Xiaomi tarafından yapılan açıklamalara göre geliştirilen gözlük, şu ana kadarki en iyi görüntüleme deneyimini sunuyor. Etkileyici özelliklere sahip olan akıllı gözlüklerin ne zaman piyasaya sürüleceği şimdilik bilinmiyor. Gözlüğün konsept aşamasında olması, çıkış tarihi ve fiyatının gizli kalmasına sebebiyet veriyor.

Akıllı gözlük, genel tasarımıyla bir güneş gözlüğü gibi görünüyor. MicroLED teknolojisinin kullanıldığı ve bu teknolojinin optik dalga görüntüleme teknolojisi ile birleştirildiği gözlük, Xiaomi Kurucusu Lei Jun'a göre bugüne kadarki en iyi deneyimi sunabileceğini iddia ediyor.

Bu gözlük sadece 51 gram ağırlığa sahip. Ekranında bildirim gösteren, arama yapılmasını sağlayan, fotoğraf çekebilen ve gerçek zamanlı metin çevirisi yapabilen gözlük, XiaoAI isimli asistan ile entegre olarak çalışabiliyor. Söz konusu asistan yalnızca önemli olan bildirimleri size gösterecek böylelikle görmeyle alakalı bir problem yaşamayacaksınız.

Kaynak için tıklayınız


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.