Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp Tasarımını Olduğu Gibi Değiştiriyor!

WhatsApp Tasarımını Olduğu Gibi Değiştiriyor!

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Süreli Mesajlar bölümünün arayüzünü tamamen değiştiriyor.

WABetaInfo, dün paylaştığı blog yazısında WhatsApp arayüzünün değiştiğini duyurdu. Bu arayüz değişikliğiyle birlikte platforma yeni özellikler de eklenecek. Bu yeniliklerden biri de Süreli Mesajlar bölümünde olacak.

Süreli Mesajlar Komple Değişiyor!

WABetaInfo tarafından aktarılan bilgilere göre WhatsApp Süreli Mesajlar bölümü baştan aşağı değişecek. Anlık haberleşme platformunun bu bölümünde şimdilik içerisinde zamanı gösteren gelen bir saat simgesi bulunuyor. 

Yeni tasarlanan WhatsApp arayüz görselinde bu zaman simgesi daha küçük hale getirildi ve yuvarlak alanın içinde bulunuyor. Simgenin alt kısmında ise Süreli Mesajlar için “Daha fazla gizlilik için seçtiğiniz süreden sonra sohbetten herkes için yeni mesajlar kaybolacaktır. Sohbet katılımcıları bunu açtığınızı görecekler.” şeklinde bir bilgi yer alıyor.

Yeni WhatsApp arayüzünde alt kısımda ise Süreli Mesajlar’ın açılıp kapanabileceği ve ek olarak zamanlanabileceği bir bölüm mevcut. Hemen bir altında ise WhatsApp kişilerinde Süreli Mesajlar özelliğini aktif etmek için yeni bir alan bulunacak. Bu alan sayesinde birden fazla kişiyi kolayca Süreli Mesajlar için aktif edilebilecek. 

WhatsApp için Süreli Mesajlar, aktif edildiğinde mesajların belirli sürelerle kendi kendine silinmesini sağlıyor. WhatsApp için Kaybolan Mesajlar özelliğini aktif etmek için sırasıyla şu adımları uygulayabilirsiniz:

  • WhatsApp
  • Ayarlar
  • Gizlilik
  • Süreli Mesajlar

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.