Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp'tan Kaybolan Mesajlar İçin Harika Yenilik!

WhatsApp'tan Kaybolan Mesajlar İçin Harika Yenilik!

WhatsApp, kaybolan mesajlar özelliği için dikkat çeken bir yenilik getiriyor. Beta sürümlerde kullanılabilen özellik sayesinde kaybolan mesajlar özelliği aktifken bir mesaj sonsuza dek saklanabilecek.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir özellik yayınladı. Hem iOS hem de Android beta sürümde kullanılabilen yeni özellik, kaybolan mesaj özelliği aktif edilmiş bir sohbette bulunan mesajların saklanabilmesine imkan sağlıyor.

'Tutulan Mesajlar' Özelliği Devreye Girdi!

Kaybolan mesajlar özelliği, WhatsApp'ın en popüler özelliklerinden biri. Kullanıcılar, bu özellik ile mesajların belirli bir süre sonunda otomatik olarak silinmesine olanak sağlıyor. Ancak, mesaj kaydetme özelliği ile kaybolan mesaj etkinleştirildiğinde, sohbette kaydedilmiş olan mesajlar silinmeyecek. WhatsApp bu yeni özelliği "Tutulan mesajlar" olarak adlandırdı.

WhatsApp'ın test kullanıcılarına sunulan yeni özelliği, mesajların kaybolmasını engellemesi açısından kritik öneme sahip olacak. Ancak bir mesajı kaydettikten sonra karar değiştirdiğinizde mesaj otomatik olarak silinecek ve bir daha o mesaja ulaşamayacaksınız. 

Mesaj kaydetme özelliğinin hem iOS hem de Android beta sürümlerde ortaya çıkmış olması, bu özellik için son aşamaya geçildiğini gösteriyor. Yani, özellik yakın zamanda tüm kullanıcıların beğenisine sunulacak.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.