Öğrenci Kariyeri Banner

Harry Potter Serisi Dizi Olarak Geri Dönüyor!

Harry Potter Serisi Dizi Olarak Geri Dönüyor!

Dünyanın en sevilen film serilerinden olan Harry Potter, 7 sezonluk dizi olarak geri dönüyor. İddialara göre dizi, J.K. Rowling'in orijinal filmleri oluşturan 7 kitabını temel alacak.

J.K. Rowling’in yedi kitabının uyarlanmasıyla hayatımıza giren Harry Potter film serisi, bugün güzel bir gelişmeyle tekrar gündem oldu. Bloomberg’in konuya yakın iki kaynaktan elde ettiği bilgilere göre Warner Bros. Discovery, kitaplara dayanan yeni bir yapım için anlaşma imzalamak üzere.

J.K. Rowling, Yapım Sürecinde Yer Alacak!

Gelen bilgilere göre yeni Harry Potter yapımı, çevrimiçi platformlarda yayınlanacak bir dizi olacak. Dizinin her bir sezonu, yazarın yayınlanan yedi kitabından birini baz alacak.

Kaynaklardan gelen diğer bilgilere göre yazar J.K. Rowling, dizinin kitaba sadık kalması için geliştirilme sürecinde rol alacak. Ancak dizinin ana yaratıcıları arasında bulunmayacak. J.K. Rowling’in dizi projesine ikna edilmesi için ise Warner Bros CEO’su David Zaslav ve HBO Başkanı Casey Bloys’un bir araya geldiği iddia ediliyor. 

Harry Potter dizisi ile ilgili elde edilen bilgiler şimdilik sınırlı durumda. Dizinin oyuncu kadrosu ve toplamda kaç bölümden oluşacağı gibi ayrıntıların anlaşma tamamlandıktan sonra açıklanacağı tahmin ediliyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.