Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp'ta Mesajları Açmadan Okumanın Yolları!

WhatsApp'ta Mesajları Açmadan Okumanın Yolları!

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta, mesajları açmadan okumanın yöntemlerini sizler için derledik.

WhatsApp'ı Açmadan Mesajları Okuma Yöntemleri

- Bildirim Panelini Kullanma

WhatsApp üzerinden gelen mesajlar, ilk olarak bildirim paneline düşer. Bildirim paneli üzerinden gelen mesajların bir kısmını görüntüleyebilme imkanına sahipsiniz ancak bunun için uygulamanın bildirimlerinin aktif olması lazım.

Bildirimler etkinleştirmek için Ayarlar menüsündeki Uygulamalar kategorisinden WhatsApp'ı seçmeniz ve Bildirimler kategorisinden izin verme seçeneğini aktif hale getirmeniz gerekmektedir.

- WhatsApp Widget'ı Ekleme

  • Telefon ekranına bir süre basılı tutun.
  • Araçlar bölümüne girin.
  • "WhatsApp 4x2" widget'ını seçin.

Eğer mesajları bildirim panelinden okumak istemiyorsanız akıllı telefonunuza WhatsApp widget'ı ekleyebilirsiniz. Bunun için ilk olarak duvar kağıdının yer aldığı ekranda parmağınızı bir süre boyunca basılı tutun.

Ardından ekranda göreceğiniz "Duvar kâğıdı", "Araçlar", "Geçişler" ve "Başlangıç ekranı ayarları" seçenekleri arasından Araçlar'ı seçin. Araçlar'ı seçtiğinizde ekranın alt kısmında pek çok widget göreceksiniz. Bunlar arasından "WhatsApp 4x2" widget'ını seçin. Widget'a bir kere dokunduğunuzda ekrana otomatik olarak eklenmiş olacak. Eğer isterseniz basılı tutarak ekrana sürükleyip bırakabilirsiniz.

Telefonun ekranına eklediğiniz widget'a bir süre basılı tuttuğunuzda çevresinde mavi çizgi ve noktalar gelecek. Bu noktalara basılı tutarak widget'ın boyutunu ayarlayabilmeniz mümkün. Eğer widget'ı bir süre sonra silmek isterseniz üzerine basılı tuttuğunuzda açılan pencere üzerinden "Sil" butonuna basmanız yeterli olacaktır.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.