Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp Sesli Durum Paylaşma Özelliğini Duyurdu!

WhatsApp Sesli Durum Paylaşma Özelliğini Duyurdu!

WhatsApp, yeni iOS güncellemesiyle uygulamaya sesli durum paylaşma özelliği getirdi. Özelliğin adından da anlaşılacağı üzere, bu özellik kullanıcıların durum güncellemelerini sesli olarak göndermelerini sağlayacak.

WhatsApp, Sesli Durum özelliğinin bu hafta iOS 23.5.75 ve 23.5.77 sürümleriyle kullanıma sunulmaya başladığını belirtti. Tüm kullanıcılar için kademeli olarak kullanıma sunulması, WhatsApp’ın sesli durum özelliğini test etmeye başlamasından yaklaşık bir ay sonra gerçekleşti.

Güncel Sürüm Kullanmanız Gerekiyor!

Bunu yapmak için ise uygulamadaki “Durum” sekmesine gidip “kalem” simgesine basmanız, sonrasında ise ekranın altında çıkan “mikrofon” simgesine basılı tutmanız gerekiyor. Böylece sesli durum atabiliyorsunuz. Özellik sizin telefonunuzda gözükmüyorsa biraz daha beklemeniz gerekebilir. Ayrıca iPhone’unuzun ve Android telefonunuzun en son WhatsApp sürümünün güncel olduğundan emin olun.

WhatsApp, görüntülü aramalar için PiP özelliğini, ilk kullanıcılar için Şubat ayında gelmiş olmasına rağmen, en son sürüm notlarında hala yeni olarak listeliyor. Bununla birlikte, hem PiP hem de yeni Sesli Durum’un önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacağ biliniyor.

Buna ek olarak WABetaInfo, iOS kullanıcılarına fotoğraflardaki yazıları metne çevirme özelliğinin de geldiğini belirtti. Artık kullanıcılar, uygulamadaki herhangi bir fotoğrafta yer alan bir yazıya basılı tutarak onu kopyalayabilecek.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.