Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp'ta Köklü Değişikliğe Gidiliyor!

WhatsApp'ta Köklü Değişikliğe Gidiliyor!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, köklü bir değişikliğe imza atmaya hazırlanıyor. Uygulamaya gelecek yeni güncelleme ile eski arayüz tasarımı tarihe karışacak.

WhatsApp'ta Köklü Değişiklik!

WhatsApp, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için sık sık yeni güncellemeleri kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bunlardan bazıları küçük değişiklikler olurken bazıları da uygulamada ciddi anlamda fark yaratacak yenilikler oluyor. WhatsApp'ın son güncellemesi de adeta devrim niteliğinde bir yenilik içeriyor.

WhatsApp, arayüzünü yeniden tasarlama sürecine girdi. Şirket, bazı küçük yenilikler ile yeni arayüzün sinyallerini vermeye başladı. Bu yenilikler arasında arka plan renginin değiştirilmesi, üst çubukta gezinmenin değiştirilmesi ve sohbet filtrelerinin tanıtılması bulunuyor.

WhatsApp üst çubuğu yeniden tasarladı. Artık profil avatarınızın yanında sağda ek bir menü düğmesi bulunacak. Bu alanın ve üst durum çubuğunun arka plan rengi de yeşilden beyaza döndü. Uygulama çubuğundaki WhatsApp logosunun rengi beyazdan yeşile değişiyor.

Aynı zamanda, yeni filtreleme seçenekleriyle kişisel sohbetleri ve iş tartışmalarını listelerine göre sıralayacak bir özellik de geliştiriliyor. Bu yeni özellik ile birlikte WhatsApp’ınızı iş ve özel hayatınız olarak ikiye ayırabileceksiniz.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.