Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp'ın Merakla Beklenen Özelliğinden İlk Görüntü Geldi!

WhatsApp'ın Merakla Beklenen Özelliğinden İlk Görüntü Geldi!

WhatsApp'ın bir süre önce ortaya çıkan ve büyük merak uyandıran bülten özelliğinden ilk görüntü geldi. Gelen görüntüye göre bültenler, Durumlar özelliğinin altında yer alacak. 

Geçtiğimiz günlerde dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın 2.23.5.3 kodlu Android beta sürümünde geliştirme aşamasındaki yeni bir özellik olduğu ortaya çıkmıştı. WABetaInfo tarafından tespit edilen bu yeni özellik, uygulamanın çok yakında haber bültenleri sunmaya başlayacağını gösteriyordu. Şimdi ise bu özellikten ilk ekran görüntüsü geldi.

Kullanıcılar Kendi Haber Bültenlerini Oluşturabilecekler

Gelen ekran görüntülerinde, WhatsApp'taki haber bültenlerinin "Durum" sayfasının altına yer alacağı görülüyor. Gelen ekran görüntüsüne göre, haber kaynaklarının aranması ve düzenlenmesi için birkaç yeni butonla gelecek. Kullanıcı, + simgesi veya "Find newsletters" isimli butonlar aracılığıyla takip etmek istedikleri haber kaynaklarını belirleyecekler. Bu işlemin ardından durum paylaşımlarının altında haberler yer almaya başlayacak. 

Bülten özelliği kullanılabilir hale geldiğinde, haber kaynakları WhatsApp bültenleri oluşturabilecekler. Kullanıcılar, ilgilerini çeken bültenleri seçecek ve kendi haber akışlarını oluşturacak. Bu özellik ile, ilgi duyulan alanlarda yaşanan gelişmelere ulaşmak çok daha kolay olacak.

Gizliliği de ön planda tutan özellik, Bülten'e eklenen kaynakların başkaları tarafından görüntülenmesinin önüne geçecek. Aynı zamanda haber kaynakları, kendilerini kimlerin takip ettiğini göremeyecekler. Ancak özellik henüz beta sürüme bile gelmediğinden, kullanıcılara sunulduğunda tüm bu niteliklerin değişme olasılığı var.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.