Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp'a İki Yeni Özellik Geliyor!

WhatsApp'a İki Yeni Özellik Geliyor!

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, her geçen gün açıkladığı yeni özelliklerle kullanıcı deneyimini iyileştirmeye devam ediyor. Uygulama şimdi de, yakın zamanda kullanıma sunacağı iki yeni özelliği duyurdu.

WhatsApp, yeni özellikler üzerindeki çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Popüler anlık mesajlaşma hizmetinin yeni işlevleri kullanım deneyimini üst seviyeye çıkaracak gibi görünüyor. Uygulamanın beta sürümünde ortaya çıkacak olan gelişmeler, kullanımı oldukça kolaylaştıracak.

Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

WABetaInfo tarafından paylaşılan bilgilere göre WhatsApp Messenger uygulamasının iOS sürümüne metin algılama özelliği gelecek. Kullanıcılar, iOS 16 API'lerini kullanan bu özellik sayesinde görsellerin üzerinde bulunan metinleri çok kolay bir şekilde kopyalayabilecek.

WhatsApp'ın Android uygulamasına ise anketlerde bir kullanıcının yalnızca tek oy verebilmesini sağlayacak bir seçenek getirilecek. Şu anda WhatsApp üzerinden oluşturulan bir ankete kullanıcılar birden fazla oy kullanımı yapabiliyor.

WABetaInfo, yeni özelliklere dair ekran görüntüleri de yayınladı. Paylaşılan ekran görüntüleri, eklenecek olan işlevlerin nasıl görüneceği hakkında bilgi sahibi olmamıza imkan veriyor.

Görsellerde tek oy verme seçeneği, anket oluşturma ekranının alt kısmında yer alacağı görülüyor.

Metin algılama özelliğinin çok yakında tüm kullanıcılara sunulması hedefleniyor. Tek oy verme seçeneği sunan özelliğin ise ne zaman kullanıma sunulacağı henüz belli değil.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.