Öğrenci Kariyeri Banner

Uluslararası İzmir Tiyatro Festivali Devam Ediyor

Uluslararası İzmir Tiyatro Festivali Devam Ediyor

Uluslararası İzmir Tiyatro Festivali Devam Ediyor

Bu yıl 9’uncusu düzenlenen TAKSAV Uluslararası İzmir Tiyatro Festivali sürüyor. 13 Aralığa kadar sürecek bu etkinliğin biletlerini İzmir Belediyelerinin Kültür Müdürlüklerinden temin edebilirsiniz.

Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf Derneği tarafından düzenlenen 9’uncu  Uluslararası İzmir Tiyatro Festivali Devam Ediyor. 13 Aralığa kadar devam edecek olan bu 10 günlük programda "Direnç” teması işleniyor. “Ötekilerin kendilerini ifadelerine alan sağlama, görünürlüklerini sahneye taşımalarının önünü açma, tiyatro ile buluşturma” gibi hedefleri olan festival İzmir’in tüm sahnelerinde yerini alıyor. 10 gün boyunca sürecek olan bu festival için 17 oyun 1 konser ve 2 atölye planlandı ayrıca bu programda bir de kısa oyun yazma yarışması bulunmakta. Festival için yerli, yabancı profesyonel ve amatör yapılan 124 oyun başvurusundan “Direnç” temasına uygun olarak ikisi yabancı , biri çocuk olmak üzer 17 oyun, Prof. Dr. Selda Kulluk  Yerdelen, Zeynep Altıok, sanat eleştirmeni  Yaşam Kaya, Yönetmen ve eğitmen Polat İnangül tarafından belirlendi.

İzmir Belediyelerinin Kültür Müdürlüklerinden ücretsiz olarak edinebileceğiniz davetiyelerle siz de bu tiyatro ve sanat dolu festivalde yerinizi alabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayın


Nazlıcan Şahin

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Nazlıcan Şahin..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.