Öğrenci Kariyeri Banner

BTK Sertifikalı Ücretsiz Uygulama Geliştirme Eğitimi İçin Son Gün

BTK Sertifikalı Ücretsiz Uygulama Geliştirme Eğitimi İçin Son Gün

BTK ve İnnova tarafından kendini yazılım alanında geliştirmek isteyen öğrenciler için verilen ücretsiz Java ve Angular ile Uygulama Geliştirme Eğitimi başvuruları için son gün. BTK Akademi'nin kendini yazılım alanında geliştirmek isteyen öğrenciler için açtığı kurslar genellikle bu alana atılmak isteyen öğrencilerin ilk adımlarını atmaları için büyük bir fırsat olarak değerlendirilmektedir. Bu eğitimler uzman mentörler ve eğitmenler eşliğinde sürdürülmektedir.

Ücretsiz Yazılım Atölyesine Nasıl Başvurulur?

Ücretsiz Yazılım Atölyesine Nasıl Başvurulur

Etkinliğe başvuru ücretsiz olmakla birlikte eğitim boyunca herhangi bir ücret ödenmesi gerekmemektedir. Buna eğitim sonundaki sertifikayı almak da dahil. Başvuran katılımcılar arasından mentörlerin ve uzman eğitmenlerin daha iyi ilgilenebilmesi için bir ön eleme yapılmaktadır. Bu ön eleme konuyla ilginizi ve isteğinizi mülakat şeklinde anlattığınız bir online görüşmeyle yapılmaktadır.

Java ve Angular İle Uygulama Geliştirme Kursu Etkinlik Programı

  • Başvuru Süreci: 22 Ekim 2021-10 Aralık 2021
  • Gerekli Eğitimlerin Başarıyla Tamamlanması: 22 Ekim 2021-10 Aralık 2021
  • Çevrim içi Ön Eleme Sınavı: 14-15 Aralık 2021
  • Çevrim içi Mülakat: 22-29 Aralık 2021
  • Atölye Süreci: 10-28 Ocak 2022

Java Nedir Hangi Alanlarda Kullanılır?

Java neredeyse her türdeki ağ uygulamalarının temelini oluşturarak gömülü ve mobil uygulamalar, oyunlar, Web tabanlı içerik ve kurumsal yazılım geliştirme ve dağıtımı için küresel standarttır.

Etkinliğe Başvur

Diğer önemli tüm detayların ve bilgilerin yer aldığı başvuru sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.