Öğrenci Kariyeri Banner

Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı Techxtile Start-Up Challenge

Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı Techxtile Start-Up Challenge

Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı Techxtıle Start-Up Challenge yarışması başvuruları. Tekstil Ve Konfeksiyon Sektöründe İnovatif Girişimciler Aranıyor.

Kimler Katılabilir?
Türkiye inovasyonun ve girişimciliğin önemini fark etmiş ve bu alana yatırım yapan ülkelerden biridir. Bu alanda hızlı yol alabilmek ve gelişmiş ülkelerle farkı kapatabilmek için bu hareketi tabana yaymak gerekmektedir. Bu bağlamdan hareketle tekstil sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin üzerinde çalıştığı, Ar-Ge ve inovasyon için bütçe harcadığı, iş birlikleri aradığı teknolojik alanlarda/odaklarda fikir ve ürün geliştiren herkesin katılması, eğitim ve mentorluklarımızdan yararlanması, kendisini geliştirmesi hedeflenmektedir.

Bu sebeple Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya yabancı uyruklu 18 yaşını tamamlamış öğrenciler, mezunlar, araştırmacılar, akademisyenler, kamu veya özel kurum çalışanları, girişimci adayları, inovasyon yapan ekipler, start-up sahipleri veya kurucuları, özel şirketlerin sahipleri veya kurucuları bireysel veya ekip katılımı şeklinde ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylı Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri “TechXtile Start-Up Challenge”a katılabilir.

Ödüller
TECHXTILE Start-Up Challenge’ın bütün süreçleri girişimciliği ve inovasyon süreçlerini destekleyen yapıda tasarlanmıştır. Gerçek ödülün aslında girişimcilik yeteneklerinin geliştirilmesi, ekosistemin genişletilmesi ve networking imkânlarının yaratılması olduğu bilinmektedir. Eğitimleri, mentorluk desteğini, kuluçka imkânını, şirketleşme ve patent başvuru süreçlerini odaklı bir şekilde desteklemek deneyimlerimiz ışığında isabetli görünmektedir.

Girişimci Kategorisi
Kategori Birincisi Özel Ödülü:
Girişimci kategorisinde (bireysel veya ekip) birinci olan proje sahibine, iş dünyası ve potansiyel yatırımcıların takip ettiği ulusal mecralarda görünürlük imkanı sağlayacak medya iletişim paketi.

Etkinlik Takvimi

20 Ekim 2020: Proje Son Teslim Tarihi
3-4 Kasım 2020: Tüm Katılımcılar İçin Genel Girişimcilik Eğitimi – 1
5-6 Kasım 2020: Tüm Katılımcılar İçin Genel Girişimcilik Eğitimi – 2
11 Kasım 2020: Ön Elemeyi Geçen Projelerin Web Sitesinden Duyurulması
21 Kasım 2020: Ön Elemeyi Geçen Girişimciler İçin Pitching Eğitimi
28 Kasım 2020: Değerlendirme Kurulu Tarafından Yarı Final Projelerinin Belirlenmesi
29 Kasım 2020: Finale Kalan Projeler İçin Devam Eden Mentorluk Süreci
15 Aralık 2020: Advanced Pitching Öncesi Sunum Geliştirme Eğitimi
15-17 Aralık 2020: Advanced Pitching ve Ödül Töreni Haftası

Yarışma Şartnamesi İçin Tıklayın.
Web Sitesi: https://techxtile.net


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.