Öğrenci Kariyeri Banner

Twitter Videolarda Beklenen Yenilik Geldi!

Twitter Videolarda Beklenen Yenilik Geldi!

Twitter, videolar için altyazı özelliğini Android ve iOS sürümlere getirdi. Tüm kullanıcılara yavaş yavaş sunulan özellik, videolarda altyazı oluşturulmasını sağlıyor.

Twitter resmi hesabından yapılan açıklamada, artık tüm iOS ve Android kullanıcılarının videolarda altyazı özelliğini kullanabilecekleri belirtildi. Twitter'ın video altyazı özelliği, bir süredir web sürümde bulunuyordu. 

Videoları Altyazılı İzleyebileceğiz

Eğer Twitter'da sıklıkla video izleyen bir kullanıcıysanız, bazı videolarda "CC" yazan yeni bir buton görmüş olabilirsiniz. İşte Twitter'ın video altyazı özelliği de tam olarak bu butondan ibaret.

Butonun üzerine dokunduğunuzda, videodaki altyazıyı açıp kapayabiliyorsunuz. Böylelikle yabancı dil videolar izlerken anlamadığınız sözleri, altyazı ile anlayabilirsiniz.

Twitter'daki "Twitter Support" isimli hesaptaki açıklamalara göre bu özellik, artık tüm iOS ve Android kullanıcıları tarafından deneyimlenebiliyor. 

Aşağıdaki tweet ile özelliği test edebilirsiniz. Eğer Twitter'ın masaüstü sürümünü kullanırsanız, altyazı özelliğini zaten görüntülüyor olacaksınız. Mobil uygulamalarda ise az önce paylaştığımız butonu görmeye başlamış olmalısınız. 

Twitter'ın altyazı özelliğini test edebileceğiniz örnek paylaşım:

 

Kaynak

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.