Öğrenci Kariyeri Banner

Twitter Üzerinden Para Kazanma Dönemi Başlıyor!

Twitter Üzerinden Para Kazanma Dönemi Başlıyor!

Twitter'ın sahibi Elon Musk, platformda Tweet dizisi paylaşarak para kazanılabilecek özellik üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Ekim ayında resmen Twitter’ın sahibi olan Elon Musk, o günden bu yana birçok tartışmalı ve son derece önemli karar aldı. Bugün, bu kararları arasına bir yensiini daha ekledi.

Tweet Dizisiyle Para Kazanılabilecek!

Twitter’ı içerik üreticileri için yeni bir gelir kapısına dönüştüreceğini duyuran Musk, gelir aracı sunacak yeni bir araç üzerinde çalıştıkları haberini paylaştı. Yeni özellikle birlikte Twitter kullanıcıları, Tweet dizileri oluşturarak para kazanabilecek.

Musk'ın konuya ilişkin açıklaması şu şekilde:

“Ayrıca, bir içerik oluşturucunun Tweet yanıtlarındaki reklamlar için reklam geliri paylaşımını da inceliyoruz - ilginç bir dizi oluşturun ve bundan para kazanın!”

Elon Musk’ın duyurduğu özelliğin şartları, kapsamı ve tam olarak ne kadar gelir sağlayacağı gibi detayları henüz paylaşılmadı.

Elon Musk'ın duyurusunun, aslında Twitter için yapılan önceki planlardan biriyle çakıştığı öğrenildi. Musk, daha önce Twitter'da her bir Tweet için uygulanan karakter sınırını kat kat artıracağını söylemişti.

Bu hareketle birlikte aslında günümüz Tweet dizilerinin çoğu tarihe karışabilirdi. Ancak yeni duyuru, artık iki cümleyle anlatılabilecek konuları bir dizi halinde görebileceğimizi ifade ediyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.