Öğrenci Kariyeri Banner

Twitter'dan Linkedln'e Rakip Olacak Özellik!

Twitter'dan Linkedln'e Rakip Olacak Özellik!

En popüler sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, Elon Musk'ın hakimiyetine geçtikten sonra pek çok yeni özellik kazandı. Bu özellikler birçok kişi tarafından kullanılıyor. Gelen son haberlere göre Twitter, yeni bir özellik üzerine çalışıyor. Çalışmalar tamamlanırsa kullanıcılar tıpkı Linkedln'de olduğu gibi Twitter üzerinden de iş başvurularını yapabilecekler. 

Twitter Blue aboneliği kapsamında turuncu renkli doğrulama rozetleri alabilen işletmeler, yeni dönemde iş ilanları açabilecekler. Servis edilen bir ekran görüntüsü iş ilanlarının profil sayfalarında görülebileceğini ortaya koyuyor. Böylece aktif iş arayışı içerisinde olan Twitter kullanıcıları, platform üzerinden iş başvurusu yapabilecekler.

Twitter'daki yeni özellik işte böyle görünüyor

"Workweek" isimli bir şirketin CEO'su olan Adam Ryan, Twitter'ın üzerinde çalıştığı yeni özelliğini bir ekran görüntüsü paylaşarak duyurdu. Bir başka kullanıcının paylaşımına göre de işletmelerin, bir XML ile kolayca iş ilanları oluşturabileceklerini gözler önüne seriyor. Diğer yandan; aynı ekran görüntüsünde her şirketin en fazla 5 adet aktif ilan açabileceklerini görüyoruz. İşte o ekran görüntüsü:

Ayrıca Twitter'da "Twitter Hiring" kullanıcı adına sahip resmi bir hesap oluşturuldu. şu an için hiçbir paylaşım yapmayan hesabın, takipçi sayısı ise 5 binin biraz üzerinde. Bu hesabın, yeni özellik için kullanılacağı düşünülüyor.

 

 

Kaynak


Emine Günaydın

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Emine Günaydın..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.