Öğrenci Kariyeri Banner

Büyük İlgi Uyandıran Depp V Heard Belgeseli Netflix'e Geliyor! Yayın Tarihi Belli Oldu!

Büyük İlgi Uyandıran Depp V Heard Belgeseli Netflix'e Geliyor! Yayın Tarihi Belli Oldu!

Johnny Depp ile Amber Heard davasını konu alan ve yayınlandığı dönemde büyük ilgi uyandıran Depp V Heard belgeseli Netflix'e geliyor.

Depp V Heard Belgeseli Ne Zaman Netflix'te Yayınlanacak!

Depp V Heard isimli belgesel dizinin Netflix'e geleceği tarih belli oldu. 3 bölümden oluşan dizi 16 Ağustos 2023 tarihinde Netflix'e eklenecek. 

Dünyada büyük yankı uyandıran ve milyonlarca kişi tarafından takip edilen Johnny Depp ve Amber Heard davası ile ilgili kısa süre önce bir belgesel dizi hazırlanmıştı. Her iki tarafın da savunmalarına yer veren dizide davanın internette oluşturduğu yankılara yer veriliyor.

Duruşmanın tüm dünyada yayımlanmasının sonuçları üzerinde duran belgesel, çevrimiçi medyanın etkisini ve sosyal medyanın mahkeme kararına tepkisini işliyor.

 İlk defa mayıs ayının sonlarında Channel 4'te yayınlanan belgesel dizisi olumlu ve olumsuz eleştiriler aldı.

2015 yılından 2017 yılına kadar evli kalan Johnny Depp ile Amber Heard'in davası, evlilikleri gibi dünya genelinde büyük ses getirdi. Mahkeme, 2022 yılının nisan ayında görülen davada Johnny Depp'in lehine karar vermişti. Bu nedenle Amber Heard'in 15 milyon dolar tazminat ödemesi yönünde bir karara varılmıştı.

 

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.